Stilo letva volana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Stilo letva volana

drugar me zamolio da postavim temu

u pitanju je stilo 2002 jtd dinamic,

po neravnom putu cuje se lupkanje u prednjem trapu koje se prenosi na volan

trep je OK, skoro su promenjena oba stabilizatora balans stangle,

majstor koji je gledao mu je rekao da je u pitanju plasticna caura letve volana, u delti su mu rekli da se to ne menja posebno i da nema da se kupi

on je nasao u jednoj prodavnici, ali prodavac kaze da je to isto za sve novije fiate i da nema tacno oznaka modela za koji je,

po uzorku ne moze da kupi jer je on iz Valjeva, deo je nasao u nisu, a i treba mu auto svakodnevno

da li je noko imao slican problem i kako ga resiti
    3SG(T)E EXPERT

MAN service
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

c/p sa jednog drugog Foruma...

- '' uspesno se radi reparacija letve kod Stila, sa desne strane ima jedna plasticna caura koja se pojede, dobar strugar napravi od teflona cauru i to je vecno, kod mene uradjeno i zadovoljan sam. ''

- '' radjeno je u Beogradu. Stilo je 1.9jtd, sama letva je smesna kao u jugicu, svaki mehanicar moze da odradi reparaciju uz pomoc tokara i normalno posle na centriranje trapa. ''

Poslacu PP tom liku sa Foruma, da vidimo hoce li dati detalje gde, kako, sta se tu tacno radi...
    Uz malo srece, odgovorice...

edit : poslat PP...

Comment

• Type_R
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2007
      • 900
      • Valjevo

OK, hvala

Inace drugar bas vodi racuna o stilu, tako da je bas nestrpljiv da i ovo popravi...
      3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

...imas PP...

Comment

• etibor
          CBC Senator
          • 12.05.2008
          • 293
          • Pancevo

Ovo bi i meni trebalo
          Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• kojot
            CBC Član
            • 16.04.2007
            • 12
            • Beograd

Letva volana

I meni bi trebala informacija ukoliko neko ovo uspesno resi .

Pozdrav
            Fiat Stilo 1.9jtd 115 ks

Comment

• kojot
              CBC Član
              • 16.04.2007
              • 12
              • Beograd

Stilo letva volana

Ljudi otisla mi je letva volana na fiat stilu 1.9d - elem krenem ja da se raspitujem malo o cenama i naidjem na dve drasticno različite cene .U AP Sportu cena je 8000 i nesto a u Delti 24000 .
              U cemu je fora?????? Moja predpostavka je da je ova u AP Sportu reparirana , e sada je pitanje da li neko ima iskustva oko ovoga i sta uzeti repariranu ili novu stim da su kod mene otisle samo kugle i sada letva lupka.

Pozdrav
              Fiat Stilo 1.9jtd 115 ks

Comment

• nidza
                CBC Senator XXL
                • 16.04.2008
                • 496
                • nbgd

Pitaj ljude u AP sportu da'l je reparirana ili zamenska fabrička. Ja tamo kupujem delove i svi su 3 puta jeftiniji nego u Delti, identični delovi. Zovi lepo Deltu i pitaj sve oznake i kako izgleda pakovanje letve kod njih, onda okreni AP i pitaj isto.
                Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• kojot
                  CBC Član
                  • 16.04.2007
                  • 12
                  • Beograd

Stilo letva volana

Ma ova u AP sportu je sigurno reparirana nego pitanje je da li je vredi uzimati ili uzeti novu i da li ce jedna nova duže da traje od tri reparirane
                  Fiat Stilo 1.9jtd 115 ks

Comment

• Nikolaj
                    CBC Veteran
                    • 20.05.2008
                    • 120
                    • Kragujevac

pa ta letva u delti je sigurno originalna,dok ove druge ili su reparirane ili su neki teski divljaci.

Comment

• nidza
                      CBC Senator XXL
                      • 16.04.2008
                      • 496
                      • nbgd

Traži u AP novu letvu? Hvale se da imaju kompletan program, neka to i dokažu. Ja sam sve za svoj auto našao tamo, što mi je ikad trebalo.

Comment

• dejanr
                        CBC Član
                        • 24.06.2008
                        • 39
                        • Beograd

Ljudi, pa ovi iz AP-sporta ne drze nijdan originalan deo, drze oni italijanske ali od talijanske male privrede... Ja kod njih ne bi nikada nista uzeo osim Selenia ulja... Najbolje kada bi nasao original polovnu letvu sa nekog otpada, to ce duze da traje nego AP-ova... Delta je proverena, najvisi kvalitet delova ali je skupa!

Comment

• nidza
                          CBC Senator XXL
                          • 16.04.2008
                          • 496
                          • nbgd

Pa čekaj čoveče, je'l znaš šta pričaš ili je sve ovo istina?

Ako je kvačilo original Valeo sa bar kodom i serijskim brojem, ne bi trebalo da podvaljuju.

Kočnice, spona i druge stvari. Pa hvale se da imaju originalne delove? Svi ti delovi imaju logo svojih proizvođača i originalna pakovanja. Kakve veze Boš i Valeo imaju sa italijanskom malom privredom?

Comment

• boki1982
                            Banovan
                            • 16.03.2008
                            • 273
                            • Beograd
                            • Fiat stilo JTD

ja sam kupio tri sajle za kvacilo u ap sportu i placao po 890din ni jedna nije valjala na kraju sam otisao u deltu da kupim nisu imali trenutno na lageru narucio sam preko njih 3700dinara iz Italije u or pakovanju max. rok isporuke 12dana na oko vidna razlika izmedju sajle iz delte i ovih u ap sportu u pitanju je bravo ali ovo sam ti napisao da znas uopsteno i moje iskustvo

Comment

• kole
                              CBC Član
                              • 05.06.2008
                              • 66
                              • zrenjanin

Nemoj da misliš da je u Delti sve 3x skuplje samo zato što je original. Oni su derači. Cene su in otprilike 2x više od originala u Italiji (provereno), a to je previše. Nevolja je, što ako hoćeš original, moraš da platiš porez na Miškovića.

Comment

Working...
                              X