Evo i ja da dodjem na red za kvarove. OVih dana pojavio mi se problem sa kretanjem u prvoj brzini i ti posebno kad je hladan . Znaci jutro , paljenje , kretanje i stucanje kao zena kad sedne prvi put za volan. stuca i u momentu kad treba da prebaci trzne par puta i prebaci . Prognoza majstora i mojih komsija je da je korpa i lamela zrela za menjanje . Ok ali meni je sad dilema da li se sa zamenom seta korpe menja i zamajac ili se on odokativnom metodom proveri pa ako je los ajde menjaj ili se kao kod nekih kola zajedno sa korpom menja .
stilo abarth kvacilo
Collapse
X
-
Re: stilo abarth kvacilo
Zamajac se menja ako je ostecen ili potrosen.Ne verujem da je neko imao toliko para za gorivo da predje topike kilometre da potrosi zamajac,
S obzirom sta se kod tebe nalazi na mestu menjaca,to nije posao za odokativne metode,morao bi kod nekog cika doktora da to pogleda.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Nema papučicu kvačila u fizičkom smislu
pa ne može da odredi da li je "mekano" ili "tvrdo"! A kvačilo naravno da ima, ali automatsko... 
eo ti ovde pa pročitaj kako funkcioniše selespeed:
Comment
-
-
Upravo tako , znaci ima automacko kvacilo sa celim setom kao i svaki manuelac . Ulja ima , senzori provereni , prikopcan na kom za proveru menjaca i kalibraciju istog , nisam gledao nosace ali kako mi se cini mislim da ce pasti ceo set kvacila. sad su mi jos neki ljudi potvdili ,cak i lik koji ima isti auto .
Comment
-
-
Danas sam gledao neke forume i bilo je reci u vezi ovog simptoma .mnogi govore oko nekog varijatora i solenoida ( moze li mi neko objasniti sta je ovo ) ili oko menjanja svecica zajedno sa svih pet bombina . Ima li ovo sve smisla ja vas pitam upustati se u sve to ? sta raditi ?
Comment
-
Comment