Evo i ja da dodjem na red za kvarove. OVih dana pojavio mi se problem sa kretanjem u prvoj brzini i ti posebno kad je hladan . Znaci jutro , paljenje , kretanje i stucanje kao zena kad sedne prvi put za volan. stuca i u momentu kad treba da prebaci trzne par puta i prebaci . Prognoza majstora i mojih komsija je da je korpa i lamela zrela za menjanje . Ok ali meni je sad dilema da li se sa zamenom seta korpe menja i zamajac ili se on odokativnom metodom proveri pa ako je los ajde menjaj ili se kao kod nekih kola zajedno sa korpom menja .
stilo abarth kvacilo
Collapse
X
-
Re: stilo abarth kvacilo
Zamajac se menja ako je ostecen ili potrosen.Ne verujem da je neko imao toliko para za gorivo da predje topike kilometre da potrosi zamajac,S obzirom sta se kod tebe nalazi na mestu menjaca,to nije posao za odokativne metode,morao bi kod nekog cika doktora da to pogleda.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Nema papučicu kvačila u fizičkom smislupa ne može da odredi da li je "mekano" ili "tvrdo"! A kvačilo naravno da ima, ali automatsko...
eo ti ovde pa pročitaj kako funkcioniše selespeed:
Comment
-
-
Upravo tako , znaci ima automacko kvacilo sa celim setom kao i svaki manuelac . Ulja ima , senzori provereni , prikopcan na kom za proveru menjaca i kalibraciju istog , nisam gledao nosace ali kako mi se cini mislim da ce pasti ceo set kvacila. sad su mi jos neki ljudi potvdili ,cak i lik koji ima isti auto .
Comment
-
-
Danas sam gledao neke forume i bilo je reci u vezi ovog simptoma .mnogi govore oko nekog varijatora i solenoida ( moze li mi neko objasniti sta je ovo ) ili oko menjanja svecica zajedno sa svih pet bombina . Ima li ovo sve smisla ja vas pitam upustati se u sve to ? sta raditi ?
Comment
-
Comment