Danas sam,na povratku iz SD Palanke(neuspesna potraga ),svratio kod jednog vulkanizera i nasao ovo:
16 cola a cena 350e za komplet a slika:
Tvrdi da su za Fiat i Alfu.Jos mi je nesto objasnjavao da ima jos jedne 16" sa 5 duplih krakova za iste pare i da od ponedeljka treba da ima jos par novih modela.Poseti sajt-rece mi.Ako te zanima,saljem ti na pp .
Da,radi se o Rokiju.Ako vec nemas,saljem adresu na pp(da ispostujem pravilo o reklami).
Ovako nesto mozda:
ATS 7Jx15,4x100,ne drzi me za rec,valjda su 170 bez guma.
Kod Danka predpostavaljam da si gledao....ima jedan lik pre Zrenjaninu na putu Beograg-Zrenjanin ima gomilu alu felni izlozenih al me uvek mrzelo da svracam i da gledam...mozda neko ko je blizu ZR-a zna o kome se radi pa moze fon da ti nabavi...cisto da se raspitas...? " Ovo su nasi modeli..."
Killaz...... a da ti pogledam ja sutra šta ima u Ugrinovačkoj kod mene? Zaboravio sam ime lika, prodao sam mu jednom telefon a i kupovao sam felne za Lanosa.... ima ih gomilu...? Da proverim?
Killaz...... a da ti pogledam ja sutra šta ima u Ugrinovačkoj kod mene? Zaboravio sam ime lika, prodao sam mu jednom telefon a i kupovao sam felne za Lanosa.... ima ih gomilu...? Da proverim?
Ugrinovacka-Zemun, mislim da pricas o Danku... Ok je lik, uvozi polovne felne iz Svajcarske ima brdo felni. Radi peskiranje i farbanje. Vredi pogledati...
Ugrinovacka-Zemun, mislim da pricas o Danku... Ok je lik, uvozi polovne felne iz Svajcarske ima brdo felni. Radi peskiranje i farbanje. Vredi pogledati...
Ili je on mozda na Batajmnickom drumu...
Ubij me ako znam ... sve mi se pomešalo ... u svakom slučaju od mene je 100 m vazdušnom linijom... skoknuću posle šljake da čeknem i uslikam naravno
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment