ovo su mi 'fensi' felne, i za neki noviji model... uz ostre ivice automobila trebaju po meni neke ostre 'nedovrsene' felne... 155-ici treba brutalnija felna... ako razumete sta hocu da kazem?!
Ma ne bi se ljutio uopste da ih imam na mojoj 145ici, a pitaj lakija da li bi mu smetalo da ovako nesto vozi gradom... ali moguce je da je to zbog sam ja fenser...
Majke mi nije sto je alfina, ali ovo je najlepsa felna danasnjice...
Originally posted by Milos
ovo su mi 'fensi' felne, i za neki noviji model... uz ostre ivice automobila trebaju po meni neke ostre 'nedovrsene' felne... 155-ici treba brutalnija felna... ako razumete sta hocu da kazem?!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Da, ove lepotice sa pet slova C su definitivno za neshto poput GTV, 156, 147... Greota bi bila staviti to na 155, to je kao kad bi bildera natakao na Prada shtikle
Da, ove lepotice sa pet slova C su definitivno za neshto poput GTV, 156, 147... Greota bi bila staviti to na 155, to je kao kad bi bildera natakao na Prada shtikle
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment