Tek se uclanio, a vec pitanje *auspuh*

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alfista
    CBC Član
    • 03.06.2005
    • 42
    • Novi Sad

Sam zadnji sportski lonac,ne menja bog zna koliko zvuk,u pitanju su nijanse,bice malo dublji,ali ne mnogo.Za ozbiljnu promenu zvuka treba menjati celu granu...
    Alfa rulez!

Comment

• Visconti
      CBC Član
      • 11.11.2006
      • 83
      • Kotor, CG

Da budem iskren,bio bih presretan ako tako i bude,tj. ako se zvuk bude promjenio samo za nijansu-nek bude malo jaci i necu imati prigovora
      Znam da bi za promjenu iz temelja trebalo odraditi kompletan izduv od grane pa do zadnjeg lonca, ali za sada ostajem pri ovoj varijanti zamjene zadnjeg lonca.
      Sutra cim zavrsim ugradnju postavljam slike i pisem o utiscima... Ima li nacina da se snimi zvuk pa i to da okacim kao .vaw ili slicno?
      ex Alfa 145 boxer

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Nista od toga! Mora da se cuje uzivo!

Inace kad mi se zadnji lonac malo otkacio od cevi, znaci MALO imao sam osecaj da vozim nesto sa 5000 kubika, znaci ne verujem da ce se malo promeniti zvuk!

Uostalom kako ko voli, ali Alfin zvuk...
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• veXon
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2006
          • 571
          • Beograd, Vozdovac

Ne slazem se sa bojanom, ako si u mogucnosti da snimis novi zvuk (digitalni foto aparati ili neki mp3 player koji ima mogucnost da snima zvuk), ucini to zivo me zanima sta ces dobiti...

Comment

• Milos
            CBC Senator XXL
            • 12.05.2005
            • 700
            • Beograd, carraburma

ma tek to nije merodavno, probano. dok ga ne cujes na ulici na ubrzanju (ne dok stoji) nista!

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Hehe, ja snimao opremom od par hiljada eura i pitaj me sta sam dobio...
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Milos
                CBC Senator XXL
                • 12.05.2005
                • 700
                • Beograd, carraburma

bojane pricamo o fotoaparatima ili o mp3 playerima... ko je jos u mogucnosti da priusti sebi to zadovoljstvo o kome ti pricas...?

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Cek, cek da se prebacim sa spanskog i katalonskog narecja na srpski...

Ma hej, citajte malo pazljivije! Hteo sam da kazem da sam koristio preamp od 2k eura i mikrofon koji je preko 1k eura, plus jos par stvari i nisam dobio nista! Dinamika zvuka je velika i tesko da moze da se uhvati u celom opsegu, kako dinamickom a tako i frekventnom! Naravno i mnogo drugih faktora utice na sam sound, recimo mnogo je drugacije u kabini, pod opterecenjem u nekoj trecoj brzini, nego snimiti zvuk na izduvu, pa onda mi imamo dva uveta i moralo bi se snimati stereo i jos mnogo drugih stvari da ne davim sada...

Znaci nisam uspeo nista, sto znaci da ni sa mp3 playerom i nekom kamerom moze da se dobije samo jedno nista i nista vise! Bez ljutnje!

Nadam se da sam sada bio jasniji svima!

Comment

• Milos
                    CBC Senator XXL
                    • 12.05.2005
                    • 700
                    • Beograd, carraburma

dobro, dobro...

Comment

• veXon
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2006
                      • 571
                      • Beograd, Vozdovac

kako vi volite da se prepucavate... izgleda vam je oboci ta tema sa tehnikom bas bliska, mene zanima kako ce to da se cuje na nekom jeftinom kineskom aparatu... decko je iz Kotora i ne verujem da cu imati priliku da cujem kako to zvuci uzivo... njegov komentar i neki audio zapis ce biti dovoljan da zadovolji moja ocekivanja....

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

Ih sto ne volim ove koji su uvek negde na sredini, ni tamo ni 'vamo nego sve nesto balansiraju!

NHF...

Comment

• veXon
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2006
                          • 571
                          • Beograd, Vozdovac

Ih sto meni nesto.... sto ti ne volis...

Comment

• Visconti
                            CBC Član
                            • 11.11.2006
                            • 83
                            • Kotor, CG

Kao prvo, izvinjavam se sto tek sad postujem, nijesam bio u mogucnosti, bio sam van kuce 20-tak dana bez mogucnosti pristupa kompjuteru.
                            Auspuh je ugradjen,moj utisak je izvanredan,mozda izgleda malo preagresivno za moj ukus ali zvuk je tu bolji nego ikad. Na malim obrtajima ima isti zvuk kao prije samo sa upola vise basa, dok na vecim postaje prava rika, ne znam s cim bih je uporedio. Reci cu vam samo da se kod mene u kolima muzika vise ne pali, samo slusam boxer-a

ex Alfa 145 boxer

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Samo zadnji lonac si menjao?
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Visconti
                                CBC Član
                                • 11.11.2006
                                • 83
                                • Kotor, CG

Tako je, samo zadnji lonac, potpuno protocni bez pregrada.
                                ex Alfa 145 boxer

Comment

Working...
                                X