Moj ortak upravo ovih dana kupuje auspuh za alfu 145 1.4 boxer, `96. god. On medjutim (iako mu je propao samo zadnji lonac) kupuje komplet izduv koji je iz jednog dela (srednji i zadnji lonac) jer tvrdi da mora tako. Koliko se secam, on je svojevremeno promenio samo srednji lonac, jer je zadnji bio dobar. Za vrlo kratko vreme mu je propao zadnji. Tako da sada uzima komplet. Ovo zadovoljstvo ga kosta oko 14000 din i treba da mu stigne za neki dan. Da li u ovome ima istine?
Ima istine. Ja sam razmisljao o toj opciji, ali lik kod koga sam uzaimo auspuh je pogledao u katalog i rekao da se moze uzeti jedino komplet srednji i zadnji lonac, i da bi to zadovoljstvo kostalo oko 150 eur. Tako da sam se odlucio za ovu opciju sto je na slici
Ja sam za svoju 145 uzeo polovan kompletan auspuh iz Italije,ima jedan covek u Vrbasu dovlaci delove iz Italije,ali je SMRAD,kod njega su skuplji delovi nego u radnji ja sam polovan auspuh platio 65 sa ugradnjom sto nije tako puno da je trajao,ali ono spolja gladac a unutra jadac,a tako mi i treba kad kupujem polovan auspuh mislim ko to jos radi
Ja sam za svoju 145 uzeo polovan kompletan auspuh iz Italije,ima jedan covek u Vrbasu dovlaci delove iz Italije,ali je SMRAD,kod njega su skuplji delovi nego u radnji ja sam polovan auspuh platio 65 sa ugradnjom sto nije tako puno da je trajao,ali ono spolja gladac a unutra jadac,a tako mi i treba kad kupujem polovan auspuh mislim ko to jos radi
Jesi rijesio problem sa prskalicom za sofersajbnu? Radi li sad?
Comment