Trapadzija?!

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

Trapadzija?!

Zna li neko gde da odem a da me ne muvaju, da ne moram da se vracam tri puta jer mi cas vuce levo, opet ga urade pa onda desno i sve tako?!

Odem da mi zamene lezaj a oni mi polome citac za ABS, pitam sta su uradili, oni kazu samo:"Teraj, dobro je to sve!"
    Udje mi covek sa masnim pantalonama na sediste i ne trepne okom sto mi je napravio svinjac, a ja platio 4k dinara za dubinsko!
    Jedan mi stavlja srafciger na haubu i cekic na krov, drugi kad mi je stavljao felnu na onu masinu koja skida gumu, preko moje felne stavio neki mali tocak pa ga izubija , napravi mi rupe na felni, izgrebe boju, joooj glupaci!
    Na kraju mi balansirao tockove i ja vozim a ono grebe i udara kao voz, stanem da pogledam, a on mi zalepio tegove na pogresna mesta, kandza od kocnice mi zulja po onom olovu, sad sam razbalansirao tockove posle 200 metara, moram opet to da radim!
    Ovi u perionici mi izbili ogledalo retrovizora iz lezista, morao sam da skidam ceo i rasklapam da ga vratim, da ga ne polomim!
    Pre godinu dana odem da zamenim sve 4 gume, one stare onako prljave su samo bacili na zadnje sediste, kriminal!
    Na sve to kad im kazes da malo pripaze, ili im samo skrenes paznju svi te gledaju kao da nisi normalan!

Nemam zivaca da se borim sa indijancima, hocu da platim i da ne mislim, a ne ja da pazim sta rade i da im govorim sta treba, a sta ne!

Znaci gde raditi, kontrolisati i odrzavati trap?!
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Sto se tice kontrole, odrzavanja i "radjenja" trapa, moja preporuka je
    Servis UNO, Cara Dusana 74, Zemun
    tel 011/198-883
    063/228-916

Imaju potpuno nove masine, servis je skroz nov. Rade dva tipa i rade jako pazljivo, slusaju svaku tvoju rec.
    To je samo vulkanizer, centriranje, balansiranje, ima i ok izbor guma... Odradice i sve opravke na trapu ali verovatno trebas da im doneses delove. Nisam radio takve zahvate kod njih.
    Zavisi gde si, mozda ti je ovo daleko... meni je na minut od kuce
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• viktorpop
      CBC Član
      • 23.05.2006
      • 17
      • Kraljevo

Ako te put nanes da prolazis preko Gruze, najbolji po pricama mnogih je majstor Miler. Ljudi dolaze kod njega iz cele srbije, ne zale dat novac jer odradi vrhunski svoj deo posla. Za vise detalja na pm, pozdrav
      Jednom Alfa uvek Alfa

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Srbija....

Jednu stvar sam skontao, kako sve funkcionise kod vecine nasih servisera (svaka cast retkim izuzecima), a to je da ne smes da budes ni malo ljubazan, vec grub i nevaspitan. Ako si ljubazan, njihov pileeci mozak kaze....aha, sad cu da ga oderem, on moze da ceka i slicno.

I drugo, uvek sedi do majstora dok radi i govori mu sta sme i sta nesme, jer u krajnjem slucaju, ti placas

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

za centriranje trapa jedan od najboljih ti je u zemunu u jakuba kuburovica sada prilaz....auto servis adam radi jedan matorac koji veruj mi zna sta radi...

vise puta potvrdjeno na sajtu da je dobar majstor....

pazi kad je brick potvrdio
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• bigfoot
            CBC Senator
            • 13.04.2005
            • 224
            • Lower Hutt, New Zealand

Jos jedan glas za auto servis Adam.
            “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• Majstor BOB
              CBC Senator XXL
              • 27.04.2006
              • 340
              • Zemun

Nisam bio u Adamu ali sam i ja čuo da je do 00, a pošto moji Zemunci potvrđuju, još jedan glas za njega.
              Astra GSI

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Bio i ja u Adamu, sasvim ok, sve na svom mestu...
                Adam imas u Jakuba Kuburovica i na Tosinom bunaru blizu Studenjaka.
                Vise mi se dopao ovaj kod Studenjaka, bolje rade (bar meni) Isao sam kod Adama dok se UNO nije sredio i ponovo pustio u rad...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

U Delti na Novom Beogradu odlicno rade trapove...verovatno najbolji deo celog servisa.

Jedino ne znam da li ce hteti tvoj auto da prime jer nisu prodavali 146...

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

kad krenes od Trgovacke Vodovodskom, prodjes prvu raskrsnicu i posle 150m s desne strane ima vulkanizer. iza njega se ulazi pozadi zgrade u dvoriste gde su dve garaze. desna je za centriranje. radi neki mlad lik, bosanac rekao bih po govoru. tih, ne pije ne pusi samo cuti i radi, majstor za primer. uredjaj je digitalan, sa onim dodacima koji se kace na tockove, iznivelishu i imaju neki lastishi koji se kace na zadnje tockove.

bio sam kod raznih (da ne pljujem) imaju i novije i lepse uredjaje, i starije analogne, i nista. uvek bezveze i razocaranje.

isao sam desetak puta tamo, sa tri cetiri auta (kec, marea, AR155, florida), slao sam sve zive i nikad niko nije bio nezadovoljan.

mislim da su cene:
                    100din da ti kaze gde su ti luftovi
                    400din samo provera trapa (ako on vidi da je trap O.K.), 800din centriranje (ako treba da se radi)
                    za zadnji ne znam, mislim da je 300/600

za mene ne postoji drugi majstor sem ovog. najbolji je.

evo nasao sam i vizitku
                    AUTO SERVIS DJORDJEVIC
                    VODOVODSKA 58
                    011/519-717

pozdrav

P.S. ako ti nadje luftove preporucice ti zamenu, ali on to nece da radi. utegni trap pa se vrati, njegov moto.
                    .

Comment

• Alfa145
                      CBC Član
                      • 03.08.2005
                      • 23
                      • Belgrado

Trap...

Moram da se slozim sa dekijem, ja sam pucao para i para na centriranje, dok nisam otishao kod Djordjevica u Vodovodsku, sasvim slucajno, bilo mi usput, i od tada nikad nisam bio nigde drugde, nije najmodernija mashina, ali covek stvarno zna svoj posao, i nece da ti radi centriranje ako ima bilo shta da fali trapu, nece da ti otima pare, kaze ti uradi to,to i to pa se vrati pa cemo da ga uradimo...Cak sam silazio sa njim u kanal, da mi tacno pokaze shta ne valja i shta da odradim... Sad svratim na par meseci na kontrolu, i ako nabodem neku rupu ...Sve pohvale
                      Whereas a BMW or an Audi might be a fashion statement, the Alfa is a serious car for serious drivers. If thats you, then youll love it.

Comment

• alf
                        CBC Veteran
                        • 26.01.2007
                        • 156
                        • Marinkova bara

Bez ljutnje GT,ali mislim da si sam kriv, sto si sve to mirno posmatrao.Ne vidim sto bi te bilo briga, da li ce ti likovi, sto ti prave rusvaj po kolima, imati misljenje o tebi kao o budali.Jednostavno u svakom servisu, moras da skrenes paznju, kako zelis da tvoj ljubimac bude tretiran.

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

apsolutno...
                          Jednom sam otisao u neki servis u Jakuba Kuburovica, nije Adam vec neki pored i, kao, sredili mi kola.
                          Volan zaokrenut za 30 stepeni
                          Ja se vratim "takva i takva stvar" i dobijem odgovor "Znas, nije nam masina kalibrisana, treba da dodje neki covek ovih dana, a kod tebe je zeznuto sto volan ima airbag pa ne mozemo da ga skinemo i namestimo."
                          Ja sokiran kao nikad u zivotu. shock:
                          Rekoh "Daj ti meni moje pare nazad i ne vidimo se nikad u zivotu!"
                          Bez reci su mi vratili kintu... Lopvcine! Mogu samo Golf 2 da rade !!!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

pa to se radi samo kad skidas letvu volana pa je preko one stvari vracas natrag, pa da ti na sredini letve stoji volan vodoravno 0 stepeni. znaci potpuni nemar.
                            ovaj decko pita - jesi nesto radio, kako se ponasa, zatim gleda gume, proverava luftove u vesanju i, ako treba da se steluje trap (ima lose uglove), ide u kabinu i proverava da li je letva na polovini, fiksira volan i tada steluje.

meni jedan od onih ekstra novih savremenih spejs satl servisa centrirao trap i - sta se desilo? namestili mi da mi tockovi idu pravo, istina. ali levo mogu da smotam 3/4 kruga, a desno koliko hoces (dok ne krene guma da se tare o blatobran). epilog - ne moze levo ni da skrene u jacoj krivini a desno se okrece na petoparac. namestili mentoli pravac, a nisu letvu na sredinu kad ih nisam pobio...

svaka skola se placa
                            .

Comment

• GT
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2006
                              • 337
                              • Beograd

Pazi ovako, bio sam danas u onom Uno servisu...

Prvo sam ih nazvao i kaze covek nema problema sve cemo odraditi, dodji da pogledamo i snimimo sve!
                              Ja odem i namestimo ga na dizalicu da ga podignu, znaci iskrivili mi lajsnu na sajtni, plus sto su dizalicu naslonili na tu lajsnu, a ispod tacno postoje mesta gde se naslanja dizalica, ma kakvi ne trepcu uopste ninasta, oni podizu, plastika se iskrivila, uzas! Ja obilazim okolo da vidim sta rede, kad sam dosao sa druge strane imam sta da vidim!
                              Bacimo ga posle na optiku, sve mi je namestio, tek kad sam mu se popeo na glavu mi je sve objasnio, zasto minus, zasto otvoren ili zatvoren trap! Plus cujem u desnom tocku da imam negde neki luft, on prodrma tockove kaze sve u redu! Ja proverio sinoc svaki tocak, samo taj prednji desni ima malo klik-klak, ma kakvi nije hteo ni da prica!
                              Juce odradim kod drugog 'majstora' koji ima istu spravu, kod njega sve normalno, kad sam danas dosao kod ovog kaze grozan ti je trap kad si ga radio zadnji put!
                              Sve u svemu bolji su nego ovi ostali, ali i dalje je to STRASNO!

@alf znas kako, ako postoji neko ko je sitnicar i perfekcionista za kola i ko je dosadan kad ode kod majstora, to sam sigurno ja i slazem se trebas da im visis nad glavom, ali brate jel to znaci da se ja saginjem dole i namestam im dizalicu gde treba, ma znas sta za sve postoji granica, ili radis posao kako valja, ili ga ne radis uopste!
                              Te price:"Ovo je Srbija, ovde nista ne funkcionise, prihvati to!" ne zelim da slusam, dobro je dobro, a lose je uvek lose bilo da si u Srbiji, ili u Tadzikistanu!
                              "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

Working...