Trapadzija?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ibiza
    CBC Senator XXL
    • 16.03.2005
    • 304
    • Beograd
    • Renault clio sport 172

Auto servis "Macura" u Tosinom Bunaru odmah posle Grand Motorsa,trazi Micka.Potpisujem najbolji majstor za trap na Novom Beogradu sto je potvrdio svako ko je otisao kod njega.Kod Adama sam bio jednom i nikad vise.Naterao me je da zamenim kugle i silen blokove pa kad sam se vratio rekao mi je da su krive gume.Kupio sam kod njih 4 nove gume i opet nije mogao da mi nasteluje trap.Posle toga otisao sam kod "Macure" i za pola sata dobio perfektno nacentriran trap.To je bilo pre 4,5 godina i od tad sva kola iz kuce vozim tamo i svima ih preporucujem.

Comment

• bigfoot
      CBC Senator
      • 13.04.2005
      • 224
      • Lower Hutt, New Zealand

Ja sam imao totalno drugacije iskustvo sa servisom Mazura. Dok sam jos vozio Floridu, dva puta sam kod njih vozio auto na centriranje i kako oni urade posao, sve bude ok prvih 100km a onda opet pocne da vuce ulevo. Na kraju se ispostavilo da mi je bila zdrobljena solja amortizera i nikako ni ne ide u glavu kako su oni uspeli tako da nacentriraju trap. Problem sam resio tako sto sam promenio servis.
      “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• ljube-kugla
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 1531
        • batajnica

znas kako je kod majstora,nekom odradi i bude zadovoljan a nekom radi preko piiiiip,sve zavisi od trenutnog raspolozenja ali zavisi i od musterije,radim sa ljudima i sve te pomenute majstor znam saradjujemo,niko nije namerno pogresio nego naidje dan kad za sta god se uhvatis ko za kur..,Micko je korektan mada nisam nista radio kod njih ali sam tako cuo,a adama sam proverio i skoro 20 godina saradnje,sasvim pouzdan servis,jedini je majstor Cira,onaj sedi uspeo da mi centrira trap na corsi posle godinu dana proba raznih majstora,i kad je evidentirao podatke kad god odem samo nadje po registraciji i po tim podacima dovede na meru a moracu i na alfi cim ubaci servo letvu
        ko na nas krene iz mesta je naje&o
        a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

Bole, daj bre poslusaj me idi tamo gde sam ti rekao, neces pogresiti. Majstor je pedantan, nije skup i nema dizalica i slicnih rizika (kanal ekstra visok, silazi se stepenicama sa strane...)

nema goreg tripa od pogresno postavljene dizalice tuga
          .

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

ovo sto sam ja naveo za adam ne govorim o servisu nego o liku koji centrira!

matori brkajlo koji zna sta radi veruj mi e sad i ja sam naravno cuo sam 1 slucaj da je nekome zeznuo trap ali uglavnom cujem sve najbolje...

taxisti pricaju ljudi pricaju itd...kazu da je matorac extra....e sad da li jos uvek radi verujem da da...treba proveriti...

moje licno iskustvo je dobro....ionako pogodim uvek neku rupu posle 4 meseca pa ode sve ponovo....
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• GT
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 337
              • Beograd

Ma verujem da je dobar taj u Vodovodskoj, kao i vecina ovih pomenutih, ali jednostavno ne moze se bas toliko tolerisati ta oscilacija u radu! Uzmimo McDonald's, pa to je najgora hrana ikada, da ne pominjem neke nase specijalitete, to ne moze da se poredi nikako, ali uvek je isto i znas sta da ocekujes! Ides da pojedes kartonsku pljeskavicu i drvenu pitu, a mozda malo niskobudzetne kokakole, ali uvek je istog "kvaliteta"!
              Da nisam bio u inostranstvu, ne samo bio vec i ziveo i radio ne bih govorio napamet, ali koliko god da su oni supljoglavi i plitki, postuje se zakon i covek koji te "'lebom 'rani", jednostavno je tako!

Moram da kazem da postoji majstor koji je sto se mene tice bez premca, Desha je uvek na visini zadatka, pa cak i vise!
              "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

@GT: Ne znam sta da kazem... prema meni su uvek fini i korektni... a i prema svima ostalima koje sam video u servisu... Sorry
                Mozda da ipak odes u Vodovodsku ???
                A mozda je ljube-kugla u pravu, mozda zavisi i od dana, musterije, konstelacije zvezda, vlaznosti vazduha, sta je majstor doruckovao, da li ga ljuti zena....
                Prema meni su bili dosta neljubazni, recimo u Adamu u Jakuba K., dok kod Studenjaka sve na finjaka, sve moze i sve odma'. Cudna je ovo drzava...

Aj, probacu bas taj u Vodovodskoj, da vidim i to... Ima li on gume na prodaju ?
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Majstor BOB
                  CBC Senator XXL
                  • 27.04.2006
                  • 340
                  • Zemun

Maaaaaaaaa bre je.... ja svima njima ..... što mrzim mrzovoljne i naduvne majstorčine... čitam ovo...iskrivljene lajsne... volani... ne pregledaju... aaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Izvinite na OFFu.. ovo je bilo jače od mene.... ufffffffff...
                  Astra GSI

Comment

• ljube-kugla
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 1531
                    • batajnica

ma bilo je svega po servisima i zato ne volim da preporucujem majstore,posle dodju i kazu gde si me poslao kod ovog upropasti mi sediste i isprlja volan itd.
                    ko na nas krene iz mesta je naje&o
                    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• b_samardzic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.04.2005
                      • 1557
                      • Smederevo

Citam ovo i ne mogu da verujem! Naplacuju da ti kazu gde ima lufta

a za proveru trapa 400 din.

Na ulazu u smederevo iz pravca BG je auto servis Karlo za centriranje trapa

Dijagnostika je besplatna. Znaci pregledaju gde ima lufta i kazu ti

zameni sam ako hoces to to i to pa dodji da ti mi centriramo trap i to je besplatno.

A znam da za zamenu selen blokova naplacuju 500 din.

Sve sto urade na autu ubace u kompijuter.

Znam to jer se moj kolega zalio da mu se cuje levi zglob a menjan je pre pola godine.

Oni pogledase u komp. i kao jeste menjan zglob ali ovde pise desni.Mali blam.

Inace ima nekoliko garaza i nisam siguran oko 5-6 radnika. Ovi po BG za dobar dan 500 din. Strasno.

Comment

• alf
                        CBC Veteran
                        • 26.01.2007
                        • 156
                        • Marinkova bara

Svuda bre go hostapler i fush .Na svakom koraku otimaju pare, sa sto manje truda i rada.Ja sam centrirao trap u jednom servisu koji se nalazi u istoj zgradi sa Lav autom,u Trgovackoj ulici na raskrsnici prema Ceraku.
                        Zadovoljan sam time sto su pazljivi i pedantni,ali nisam bas zadovoljan kako su mi uradili,sa obzirom da je ceo trap nov novcijat.
                        Niklo je mnogo servisa,mehaniku radi svako,ali sve vise nas se organizuje na ovaj nacin.Polako ali sigurno, iskristalisace se ko ima znanje, kvalitet usluge i prihvatljivu cenu,a ko se ne uklopi u nase standarde kao klijenata, morace da radi nesto drugo...

Comment

• GT
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2006
                          • 337
                          • Beograd

Slazem se da ima i toga, zvezde, natalna karta, PMS u porodici ili menopauza, ali treba li da verujem da jedan hirurg nema te iste probleme?! Ma ne treba biti ni strog, svi smo mi i ovakvi i onakvi ponekad, ima tu smisla, ali pazi u pitanju je najosnovnija stvar, da ti musterija ne vidi te majstorske fore tipa:"Majstore vrata mi se malo lose zatvaraju!" "Nema problema nastelovacemo!" Musterija ode a majstor zaglavi dole nogu, uhvati za vrh vrata i malo ih iskrivi da ona legnu jos lepse i to je to!
                          Ovaj dodje i kaze:"Dobar majstor, vidis kako on to lepo radi!"
                          Znaci meni jeste bitno da nema nikakvih budzevina na to sam alergican, ali eto ako nesto mora tako da se odradi, bar dok sam ja tu postavi mi najlone na sedista i one zastitne na krila da me kupis, pa posle radi sta hoces!

Taj ne******juci stav vise nece moci da prolazi, koliko god mi bili sigurni u to "da je ovo Srbija", stvari idu na bolje i to je dobro!
                          Lepo je to sto smo mi kao narod opusteni i sto znamo za salu, provod i zezanje, ali kad se radi mora da se radi ozbiljno i tu nema kompromisa!
                          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

tema se pretvara u Bogoljub vs Zivota vs Andjelkovic...

ja kad skapiram da je majstor predantan i strucan i da ima odnos prema musteriji i poslu kao i ja u svom domenu, vezem se za njega i sve saljem njemu. isto vazi i kad me posalju kod izvikanog preko veze i preporuke a ovaj me gleda ko idiota, iskrivi mi tunel na patosu, naplati mi ko da sam ratni zlocinac i pritom mi prosipa znanje a ja znam triput vise o tome od njega, e onda SVIMA pricam da niko vise ne ide kod njega. bas me briga i da je Lakijev rodjeni brat ili Sashin zet. taj se nece od mene vise leba najesti...

sto se tice preporuke, necu da se ponavljam.

*cene tamo je postavio gazda i poslednji put sam ih zapamtio za AR155, verovatno je za jednstavnije trapove povoljnije. 100 din je provera, gde ces jeftinije. kod coveka je inace non stop guzva, da radi za dz proveru mogu da zamislim na sta bi to licilo. a pretres trapa (da li je dobro podesen) je 80% posla kao da centrira, zar ne? a cena je 50%. racunica ima smisla.
                            .

Comment

• GT
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2006
                              • 337
                              • Beograd

Blize je uvek dalje i tu je deki u pravu! Nemojmo da sitnicarimo, ja sam se svaki put naplacao kad sam hteo da prodjem jeftinije, znaci dobra dijagnoza je pola posla, ma i vise!

Pa i jeste to bila tema, hoces li kod Zivote ili kod Dragojla, a mozda i kod Mileta svinjara da ti radi dijagnostiku, uzas...

Comment

• SALE
                                CBC Senator XXL
                                • 04.01.2005
                                • 841
                                • Banovo Brdo

Ljudi ne zalazite se previse, kod Nese u Vodovodskoj sam bio bar 10tak puta sa raznim automobilima i poslao mu jos toliko drugara. Zadnji put mi je nasao luft u sponi, ok promenim, centriram trap sve super. Posle par meseci odem kod njega opet se oseca neki minimalni luft, otisla solja, druga strana sve ok. U prodavnici me ubedjuju da se solje menjaju u paru al ja uz ubedjivanje kupim jednu, zakazem kod majstora sacekam dan dva sve super, odem opet na centriranje kad on nesto mrda ljulja drugu stranu i kao mora i druga . Opet u radnju, jos morah da se izvinjavam sto sam se pravio pametan slusajuci majstora.
                                Na Hondi sam posle sudara imao problem sa zadnjim trapom, odem kod njega i lagano mi kaze da ne moze da se centrira kao sve fiksirano, mora da se menja onaj krak sto drzi tocak kao sigurno je povukao i to za nekoliko cm. Posle par dana sam nesto cackao ispod kola, zagledao trap i provalim staf koji kad otpustis mozes da nastelujes kako hoces, odem kod njega i on fazonu pa nisam znao nisam video .
                                Posle svega opet ga preporucujem zato sto kad centrira radi vrlo pedantno i povoljan je.

Comment

Working...
                                X