rucica menjaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Koliko para i pusti neku sliku ako mozes,meni je ova fabricka bas ruzna pa bih je menjao...
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• alfaskorpion
      CBC Senator XXL
      • 24.02.2007
      • 361
      • Smederevo

Mislim da je nova negde oko 25e ... ja sam ovu skinuo sa jednog stranca tako da me nije kostalo nista
      trenutno nisam u mogucnosti da slikam ... tako da...

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

salthebl plasticni... 600 kinti je u delti ali se ceka 2 nedelje
        da li je moguce da sam sjebo ovaj deo,pri saltanju iz prve u drugu pri 6000rpm povuko sam rucicu malo jace i ona nije usla kako treba,malo je zakrcalo i od tada se teze ubacuje u prvu,kao da treba da je bas pogodim,druga treca itd je ok
        Originally posted by Sheta_Junior
        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

A sta vas djavo tera da dirate te rucice, mislim kakve veze ima je li od drveta onako fenjserajska ili obicna od sive plastike...?
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Azrael
            CBC Senator
            • 29.06.2006
            • 278
            • Kragujevac

@Spanjeli
            Ne znam kako je na Alfama, ali znam da na Jugu kada se olabavi sraf dole na setalici nece da ide ni u rikverc, ni u drugu ni u cevrtu kako treba, pa bi mogao da vidis da nije slucajno to! Ponavljam ne znam kako je to reseno na Alfama, ali te ne kosta da proveris!

Comment

• 230
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2007
              • 775
              • Semberija

Meni se desilo na 75 darucica postaje sve labavija i labavija dok ja auto u brzini, i onda mi majstor razbuši spoj izmedju ručice i poluge menjača, i stavi deblji šraf. bilo je dobro prvih 7 dana, sada opet leti levo-desno, kao da je na leru...
              155+75=230
              VIVA LA VITA!!!

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Kod 145ice to ide na sajle umosto poluga tako da je to malo komplikovanije...

Comment

Working...
                X