Koliko para i pusti neku sliku ako mozes,meni je ova fabricka bas ruzna pa bih je menjao...
rucica menjaca
Collapse
X
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
salthebl plasticni... 600 kinti je u delti ali se ceka 2 nedeljeOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
@Spanjeli
Ne znam kako je na Alfama, ali znam da na Jugu kada se olabavi sraf dole na setalici nece da ide ni u rikverc, ni u drugu ni u cevrtu kako treba, pa bi mogao da vidis da nije slucajno to! Ponavljam ne znam kako je to reseno na Alfama, ali te ne kosta da proveris!
Comment
-
-
Meni se desilo na 75 darucica postaje sve labavija i labavija dok ja auto u brzini, i onda mi majstor razbuši spoj izmedju ručice i poluge menjača, i stavi deblji šraf. bilo je dobro prvih 7 dana, sada opet leti levo-desno, kao da je na leru...155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
Comment