ljudi pri naglom saltanju iz druge u trece tj, kada saltam u visokim obrtajima iz druge u trecu cuje se "krk"?!?! kada lagano saltam, pritisnem kvacilo, sacekam da obrtaji padnu i potom ubacim u trecu ne cuje se nista... pretpostavljam da je u pitanju sinhron?! da li je neko ovo menjao?! koja je cena sinhrona? novog, mozada i polovnog?! znate li nekog pouzdanig u ns ko bi mogao to da mi resi... hvala vam unapred...
sinhron trece brzine
Collapse
X
-
To zvuci kao sinhron tu nema sumnje, ali... Kako se to desilo na tako mladom autu to mi nije jasno?!
Valjda se ja ophodim prema menjacu sa dosta paznje pa ne verujem da cu ikada imati taj problem, nikada iz viseg stepena u nizi ne prebacujem bez medju-gasa, to mi je osnovno pravilo! Verovatno je bivsi vlasnik bio neki veliki siledzija, ne mogu da zamislim sta je morao da uradi da bi se to desilo, da pokusava da ubaci bez kvacila?!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
To je veoma mlad auto (i tvoj iz 2004 pogotovo) za ovakav kvar! Moj je 1997. pa se to ne desava! Na TS menjacima iz 75 koji imaju sada vec i 20 godina to nije slucaj pa ne znam kako je moguce da se desi na nekom iz 2001!
Mislim da je problem, kao i kod tebe, u extremnom silovanju menjaca, ili nekoj situaciji gde je ostao bez ulja, ili opet neceg treceg takodje extremnog!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Ne mora da bude sinhron, iako tako zvuci... pogotovu sto se desava kad saltas iz druge u trecu, a ne obratno...
Moze da bude i da kvacilo ne razdvaja dobro... druk lager recimo...
Aj daj jos detalja, kad nagaris pa iz prve u drugu - jel isto?
Kada saltas nanize, iz cetvrte u trecu, drugu itd, sta se onda desava?Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
iz prve u drugu se ne cuje nista, kao ni iz trece u cetvrtu i iz cetvrte u petu! cuje se samo kada pri visokim obrtajima saltam iz druge u trecu! iz cetvrte u trecu ne mogu da ubacujem pod visokim obrtajima posto bi mi motor eksplodirao!kada sacekam da obrtaji padnu ili kada saltam na 2-3 hiljade obrtaja iz druge u trecu ne cuje se nista...
ne nih voleo da odem kod nekog da me oderu za skidanje i rasklapanje menjaca ako je u pitanju druk lezaj... kako bih jos mogao da proverim???
Comment
-
-
Sinhron!Nazalost!
Zovi Deshu i pitaj koliko kosta zamena!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
063/339-617
Sumice-C. Krst, kako ti odgovara!
Adresa ti je Djordja Kratovca ne znam broj...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment