Kako si to ocenio, mogu da mislim kako si podesavao
. Idite kod Vlade Triona.
Alfa 156 farovi
Collapse
X
-
Ocena nije neka, cak i po proceni tvojih na onom kombiju sto je bio parkiran, rekao bih da su skoro identicno nastelovani, kod tebe je "nesto" jace ali snop je isti!
Rekao sam mu da kupi malo bolje sijalice da bar malo poboljsa a postoji mogucnost da ce da ugradjuje i xenone
Comment
-
-
Ja sam se bas danas ponovio sa 10000k a imao sam Osram coolblue halogenke.Originally posted by 2308000k i 10000k ni ne pomišljaj, a i 6000k su previše plave.
Najbolja varijanta su 4300k, u smislu da pružaju najbolju vidljivost po različitm vremenskim prilikama.
Osvetljenje i vidljivost je bolja jedno 3 puta minimum, sve je nekako mlecno, pravi dan. Ne znam o cemu pricas a plus izgleda ko svemirski brod kad se mimoilazis. Extra su 10k
Comment
-
-
...
Ljudi koji se bave uvozom xenona imaju ih po ceni od nekih 70 EUR, dakle zaradjuju min. jos toliko na samom proizvodu ako su prva ruka + naplacuju ugradnju... Dakle trenutno jedan od unosnijih poslova...Originally posted by dekidekigde bre ima (u nabavci) za te pare??? nema sanse da zaradjuju 100%... pazi da ti ne prodaju one halogene sto ih zovu (pise na njima) Xenon...
SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Previshe slabo... previshe plavo...Originally posted by bknszato da ne pomisljam na 8 i 10k?! previse jako?!
Kelvini ne oznachavaju jachinu svetla vec boju. Sa tom bojom necesh nishta videti po kishi.
Najbolji optimum su 5000K, to ti je belo svetlo koje vuche na plavkasto.
A boja koja daje najvishe svetla je 4300K.
Uostalom postoji ogromna tema o xenonima ovde, odgovoreno je na sva pitanja pa ako te ne mrzi chitaj.
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
.
Comment