u servisu pred Mladenovcem ili u gradu (neugledna garaza na raskrsnici prema selo Mladenovcu)?
Servo za volan "ne radi" na leru ???
Collapse
X
-
ukratko... skinuta letva u servisu, odnesena na remont u Mladenovac (jedino ako ih ima vishe tamo koji to rade) vracena na auto... Ponashanje volana, pa recimo izuzetno neobichno... Tras! ode pumpa, menjaj, tras ode i ta pumpa... menjaj sva creva hladnjak letve bla, bla bla SVE... E kod trece pumpe povukosmo crtu i stavismo novu letvu... I tek tu je mukama doshao kraj... eto, objasnih, nadam se...
156 2.5 V6 24v
Comment
-
-
ima ih vise.
mozda i ovi Hidraulik naprave gaf, nije nemoguce... uglavnom, najbolje je kad imaju ceo sklop pred sobom tad su moguce greske svedene na minimum, odnosno njima o glavu.
do njihovog telefona sam dosao posle dva dana jurnjave ko ce da mi radi letvu, i ja sam ih nasao preko prijatelja koji drzi servis i koji im salje letve na popravku.
*time se inace retko ko bavi. jos jednom, ovi u Mladenovcu su najjeftiniji i daju overenu garanciju.
**nova letva za Alfa Romeo 155 kosta 1100e, podatak iz ePER-a. koliko si ti tvoju novu platio?.
Comment
-
Comment