Servo za volan "ne radi" na leru ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

u servisu pred Mladenovcem ili u gradu (neugledna garaza na raskrsnici prema selo Mladenovcu)?
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• speedfreak968
      CBC Senator
      • 05.07.2005
      • 211
      • Beograd

ukratko... skinuta letva u servisu, odnesena na remont u Mladenovac (jedino ako ih ima vishe tamo koji to rade ) vracena na auto... Ponashanje volana, pa recimo izuzetno neobichno... Tras! ode pumpa, menjaj, tras ode i ta pumpa... menjaj sva creva hladnjak letve bla, bla bla SVE... E kod trece pumpe povukosmo crtu i stavismo novu letvu... I tek tu je mukama doshao kraj... eto, objasnih, nadam se...
      156 2.5 V6 24v

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

ima ih vise.
        mozda i ovi Hidraulik naprave gaf, nije nemoguce... uglavnom, najbolje je kad imaju ceo sklop pred sobom tad su moguce greske svedene na minimum, odnosno njima o glavu.
        do njihovog telefona sam dosao posle dva dana jurnjave ko ce da mi radi letvu, i ja sam ih nasao preko prijatelja koji drzi servis i koji im salje letve na popravku.

*time se inace retko ko bavi. jos jednom, ovi u Mladenovcu su najjeftiniji i daju overenu garanciju.

**nova letva za Alfa Romeo 155 kosta 1100e, podatak iz ePER-a. koliko si ti tvoju novu platio?
        .

Comment

Working...
        X