Trap

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Trap

Dakle, nameracio sam se na Alfu i vec gledao par primeraka. Citao dosta, vozio se itd...

Znaci trap....

prema nekim strucnim misljenjima na 90 odsto Alfi koje se prodaju mora da se sredi trap, pa i na ovima koje sam vec gledao.

Postoje dve varijante, originalni delovi iz Delte i cifra od oko 50-60.000 samo za prednji trap ili neki aftermarket delovi koji su bogami debelo jeftiniji.
    Znam da mnogi servisi ugradjuju i da se po Beogradu masovno voze te jeftijie varijane.

Zanima me da li je neophodno staviti originalne delove i sta rizikujem sa onim drugim? Da li je u pitanju samo vek trajanja ili nesto drugo, npr. bezbednost ili opasnost da se napravi jos veci cirkus na kolima.

Ovde ne mislim na neke kineske viljuske i slicno, vec na neku srednju solidnu varijantu...
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • Majstor BOB
    CBC Senator XXL
    • 27.04.2006
    • 340
    • Zemun

matori, ja mislim da tu nema neke preterane razlike, jedino što ovi malo manje traju. Što se bezbednosti tiče sve je manje više isto veruj mi.
    Astra GSI

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Nadam se da je tako. Ne bih se zezao sa kaisevima, spanerima, uljem i slicno, ali mislim da je originalni trap jezivo skup.

Trazio sam malo teme sa ovom problematikom, ali nisam nasao nista konkretno.
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Majstor BOB
        CBC Senator XXL
        • 27.04.2006
        • 340
        • Zemun

Ma da matori, trap opušteno sa srednjom klasom, kojom god pa čak i malo niže.. koga boli...., znam lika kome je sve odrađeno sa kineskim delovima pre godinu ipo i to ceo trap i ništa do sad, veruj mi. Prelazi ne preterano mnogo ali je 20k godišnje sasvim ok
        Astra GSI

Comment

• Majstor BOB
          CBC Senator XXL
          • 27.04.2006
          • 340
          • Zemun

Govorim o 156ci naravno
          Astra GSI

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Pa sad sam nasao neke teme.

Prelazim oko 15.000 godisnje i veoma pazim kako gazim (jbt, rimuje se ). Ne divljam vise sa kolima, tako da pretpostavljam, ako bih isao na neku srednju varijantu, da bi to potrajalo.

Comment

• Majstor BOB
              CBC Senator XXL
              • 27.04.2006
              • 340
              • Zemun

Bi sigurno veruj mi, i drugima je
              Astra GSI

Comment

• igorkrnic
                CBC Senator XXL
                • 02.12.2007
                • 572
                • Kikinda

Jos se nikome nije nista lose nije desilo sa neoriginalnim delovima.
                Samo je bitno da vidis koji je proizvodjač i da ima ISO9001 i nema da boli glava.

Te kineske jesu sumnjive po meni (birth ili nesto) jer nemaju ISO ali kontam da su ispod 5000 din kom, ali ok trajace 30000km a po gradu i duze.

A evo ja sam stavio nove italijanske od proizvodjaca koji ima ISO9001 i kostale me obe oko 200 eur. Presao sam oko 5000 km do sad bez ikakvih problema a siguran sam da ce jos 10x toliko da predju.

Jedino je ****no kad odete kod "majstor" deshe a da niste kod njega to ugradili i on ce svojim okom sokolovim da vidi kroz prljavstinu i blato i da kaze da su to kineske koje crkavaju posle 3 meseca i da vam treba 200e za 1 viljusku i onda ja odem po kutije od viljuski i nabijem mu ih u usta

Uglavnom, samo da proizvodjac ima ISO, nema da boli glava

Comment

• dexxxter
                  CBC Veteran
                  • 02.03.2008
                  • 123
                  • Beograd

Nisu ni te Deltine "original" viljuske toliko kvalitetne. Niko ne prodaje delove koji se koriste za prvu ugradnju, pa ni uvoznici. Sve su to tzv. zamenski delovi.

Comment

• Flavio
                    CBC Senator XXL
                    • 13.06.2006
                    • 1926
                    • 012 Centar
                    • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by igorkrnic
                    Jedino je ****no kad odete kod "majstor" deshe a da niste kod njega to ugradili i on ce svojim okom sokolovim da vidi kroz prljavstinu i blato i da kaze da su to kineske koje crkavaju posle 3 meseca i da vam treba 200e za 1 viljusku i onda ja odem po kutije od viljuski i nabijem mu ih u usta
                    Jel ovo cascavanje kutijom znaci da je i Desha poceo da se kvari ili ... ?

Comment

• dexxxter
                      CBC Veteran
                      • 02.03.2008
                      • 123
                      • Beograd

Ako potrazis po forumu, naci ces celu prepisku o prodaji igorove 156-ice, i Deshinom pregledu i proceni ispravnosti iste.
                      Inace nije Desha poceo da se kvari, isti je kao i uvek. Nekom dobar, nekom los.

Comment

• Flavio
                        CBC Senator XXL
                        • 13.06.2006
                        • 1926
                        • 012 Centar
                        • KaraWagon 1.4T.Spark

Tnx za info !
                        O5 imam lufove u pracenju foruma pa postavljam takva pitanja .

Comment

• dexxxter
                          CBC Veteran
                          • 02.03.2008
                          • 123
                          • Beograd

Ur welcome...
                          Ne zameram(o)!

Comment

Working...
                          X