Postovani,imam problem sa kocnicama na kadetu...pri brzini od 80km/h prilikom stiskanja papucice,auto podrhtava kao da su krive disk ploce...na manjim brzinama se ne oseca nista...ne osecam nikakvo podrhtavanje na papucici...prvo sam zamenio dobose(marke lpr i paknove-mada su bili kao novi,marke ferodo premier ili tako nesto-uglavnom najskuplji)...posto je auto isto podrhtavao,onda su zamenjene i disk ploce(marke abs i disk plocice original gm)...nikakva promena...mehanicar je licno probao auto i posle svega izjavio,da su disk plocice Gm grafitne,isuvise meke i da treba da prodje neko vreme da nalegnu(mada meni nije nista jasno)...presao sam od tada 15 000km i sada isto podrhtava kao i kada je zamenjeno(smorio sam se ne mogu vise da idem kod mehanicara)...takodje sam primetio,da prilikom naglog kocenja po klizavom auto vuce(prednji kraj u levu,a zadnji se kosi obavezno u desnu stranu)...ne znam da li mi blokira neki tocak,ili ne hvataju ravnomerno...napred su zimske gume sava eskimo s3 a pozadi letnje barum bravuris...moze li to nekako da se resi i koga od mehanicara mi savetujete
unapred hvala

Comment