ako je kočnica tvrda nemaš vakuum,ako propada nije odzračena ili ne valja glavni kočioni.kad je auto ugašen stisni kočnicu i onda ga upali
moraš osjetiti da je malo propala ako neče vjerovatno ti ne valja bubanj,ali u tom slučajuti vuče falš zrak i ne radi pravilno na leru.
ovako :sva creva sam proverio,zamenio onaj ventil...izvadio crevo iz serva po gasenju kola i cuje se vaduh u servo,sto znaci da je ispravan,po onome kako ste mi objasnili...sto znaci da je ostalo jedino da zeza glavni kocioni..
Kakvi su simptomi kad ode glavni kocioni cilindar?
Da li si proverio vakum servo uređaj, tako, što nekoliko puta snažno pritisneš pedalu kočnice (pumpaš), sa ugašenim motorom, držiš i dalje pritisnutu pedalu, te startuješ motor? Pedala mora, lagano da kliže na dole. Ako je kretanje otežano, neispravan je vakum uređaj i mora se zameniti, jer se ne opravlja.
Ako je to u redu, preostaje samo glavni kočioni cilindar. Novi, u prodavnici je 2.400 dinara, a dobar polovni možeš naći u pola cene.
to nisam..a probao sam da zivadim ono crevo iz serva nakon gasenja i vazduh se cuje...ako je to kolko tacno?.a to sa drukanjem cu sutra probam..i onda cu znati sta je u pitanju...a gledao sam po otpadima moze se nadje servo sa glavnim kocionim za 3000 dinara..
EDIT:malopre sam probao i to sa drukanjem..pa da upalim...kad sam upalio potonula je lagano ..
Jedno pitanje..napred na klestima tj.kad se menjaju one gumice jel treba da se namaze klip sa necim da bi lakse legao u leziste zbog gumice posto tesko ide na suvo?
U onom uputstvu, detaljno je opisan postupak, na str.4 pod 3 Brake calipers - removal, overhaul and refiting:
10 - namaži klip s kočionom tečnosti (uljem) i potisni u ležište.
Naravno, sve treba prethodno očistiti metilen-alkoholom i osušiti krpom.
Već sam pre hteo, da napišem, da gumice (prašinarke) moraju biti odgovarajuće, jer sam u jednom slučaju imao slične probleme izazvane neodgovarajućim za taj klip. Klip mora lako da klizi u oba smera.
Comment