Slobodno mu reci da lupa gluposti. A mene obicno kad bez potrebe lazu za takve trivijalnosti, obicno se zapitam kako tek lazu za nesto bitno...
E sad, ja malo trazim svasta ali...obico ispod zadnjeg sedista postoji plocica, AUFBAU INFORMATION, i u okviru nje polje SONDER FZG NUMMER - pogledaj da li medju tim brojevima postoji broj 0209.
The difference between men and boys is the price of their toys
E sad, ja malo trazim svasta ali...obico ispod zadnjeg sedista postoji plocica, AUFBAU INFORMATION, i u okviru nje polje SONDER FZG NUMMER - pogledaj da li medju tim brojevima postoji broj 0209.
Jutros sam podizao zadnje sediste,ali ne vidim nista sto bi licilo na plocicu,nalepnicu ili slicno.
A za cega je to potrebno,osim ako nisi zeleo da me prosetas da podizem sediste ???
To bar nije problem prijatelju,verovatno ces imati priliku da se sam uveris u ovo gore sto sam svasta ispisao.
Sednes probas i gotovo,ako se sretnemo na nekom od skupova.
ASC radi tako da zatvara usis zraka i zato BMW sa ASC nema sajle gasa nego EML i motor na klapni zraka. ASC+T radi tako da osim
BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300 Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
Ja imam 1998 528i koji ima ASC - Automatic Stability Control, uz to ima i Traction Control, ABS i CBC - Cornering Brake Control.
ASC funkcionira na sljedeci nacin:
ovaj moj nema sper, zadnjih dana vozim po snijegu, kada jedan tocak izgubi trakciju dolazi do uzimanja gasa, lampica blinka a gas je sa sajlom.
Oduzimanje gasa se vrsi uz pomoc elektronike, znaci dolazi do prekida rada dizni isto kao kod automobila koji imaju el. limit na 250 km/h.
Da bi on ASC bio aktivan, noga treba da bude na gas.
I CBC je dobra stvar.
DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY
BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300 Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
Comment