Originally posted by Dora
View Post
Deawoo lanos problemi sa stabilnoscu?
Collapse
X
-
Originally posted by b_samardzic View PostMoj poznanik je turio askonu na tu masinu pa na pola kukao da stranu. Kaze zamalo se raspade askona.Ujedno saznaš i oko trapa šta ne valja i to je to...
Sad što mi vozimo crknut auto sve svilenije da bi duže trajao je neka druga tužna priča...
Comment
-
-
Ko o čemu baba o uštipcima.Još nisam promenio zadnje amortizere.Čekam "termin" kod mother..cking majstora.E sad ajd dok čekam ,da priupitam usput upućene.Kupio sam zadnje amortizere kayabu a za prednje sam rešio da sačekam platu.Imam mogućnost da kupim prednje monro amortizere povoljnije nego kayabine.Kako će da se "podnose" te dve vrste amortizera?Cena mi nije presudna ali ako nije neki problem nebi bilo loše da ostane par hiljada u džepu
...
Bolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
-
Comment
-
-
Znam da je kyb kvalitetniji amortizer,ali dali neko ima iskustva sa amortizerima različitog proizvođača u ovom slučaju kyb i monro.E sad ja sam čuo da su te dve vrste po mekoći najsličnije,u odnosu recimo na bilštajn ili sachs.Ok skupljam informacije,do plate ima još 20-tak dana pa ćemo videti....verovatno će biti i prednji kayaba ali ajde...Bolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
-
Sa Kayabom ćeš verovatno rešiti problem koji imaš. Iskreno, Monro ti je nešto mekši i manje trajan, pa o njima ne bih ni razmišljao.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Da ne ostanem nedorečen a nemam još uvek do kraja rešen problem.K O N A Č N O smo usaglasili termine ja i moj majstor.Amortizeri su zamenjeni ali kad smo skinuli levi (zadnji su u pitanju) ispade opruga u dva dela.Opruga pukla i ja sam tako vozio ko zna koliko a da nikad nisam primetio ni čuo neki zvuk,lupkanje,škripanje....Sve do ovih dešavanja sa gubljenjem stabilnosti.Nadam se da je to bio glavni i jedini problem.Elem stavili smo privremeno neke opruge od astre ali karavanke pa je sad malo auto podignutiji u zadnjem kraju.Ovih dana treba da nabavim od kadeta odgovarajuće ili od lanosa svejedno isti su.Nažalost moram polovne,pa ako bude malo bolje na proleće kupićemo i nove Bože zdravlja.Bolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
-
Posle duge zimske pauze (čitaj prinudnog odmora) konačno se namaknuo neki dinar i uspeo sam da zamenim amortizere.Stavio sam nove.Prednji su zaista bili očajni naročito desni,dok sam zadnje promenio a i da nisam morao.Opruge zadnje također jer je jedna bila pukla pa sam morao u paru.I njih sam kupio nove.E sad auto mi je stabilniji i udobniji ali problem sa volanom je još uvek prisutan.U dosta manjoj meri ali je prisutan.Što se tiče trapa ponovo pregledan i nema nigde lufta.Dakle ostaje samo još kao opcija letva volana i servo pumpa.Da li neko zna neki dobar i proveren servis za servo u Beogradu i okolini,može i Smederevo,Mladenovac...Bolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
Comment