Ima drzace za dodatna svetla, nekada je bio bele boje, sedista su crni skaj, slikacu i motor kad stignem pa da potvrdimo Ne mogu da verujem, kad si ga prodao, mislim da ga je ovaj covek nasao u selu Vracevsnica blizu G. Milanovca
Spitfaer-a sam prodao coveku koji je restauirao svog spitfaer-a MK4 i dobio kod nas prvu nagradu za restauraciju automobila, a nalazi se u nekom selu iza Pozarevca. Moj mu je bio ineresantan zbog agregata 1500 i menjaca overdrive, mnogo mi je zao sto sam morao da ga prodam.
Proveri da li je potekao sa Julinog brda, a ja sam ga prodao pre 5-6 godina.
Auto ne vredi, i u ocajnom je stanju. Ako mislis da ga dovedes u stanje kako treba trebace ti brat bratu preko 10.000 eur
Dok sve narucis i tako dalje i tako blize,a ako je truo mozes da ga bacis.
Ovde u BG-u ima jedan Herald 13/60, loškast je, ali se vozi. Tu je stalno po Crvenom krstu.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Spitfaer-a sam prodao coveku koji je restauirao svog spitfaer-a MK4 i dobio kod nas prvu nagradu za restauraciju automobila, a nalazi se u nekom selu iza Pozarevca. Moj mu je bio ineresantan zbog agregata 1500 i menjaca overdrive, mnogo mi je zao sto sam morao da ga prodam.
Video sam par puta tog Spitfire-a Mk4.Uradjen je do 00,nije se stedelo.U isto vreme,vlasnik je imao i Austina 1300,takodje u jako dobrom stanju.
Neznam momentalno stanje (da li ih jos ima ili je zamenio za nesto drugo).
ovog haralda vidjam odavno jos od 99-e, cesto je parkiran kod bozidar adzije i okolini gde ima mesta, nije nesto lep ali meni je interesantan, zagledao sam ga par puta, kompletana je i solidno su ocuvani delovi sem lima, enterijer takodje koliko se secam u pristojnom stanju....ima kod mene u KS jedan spitfire,ovakav je ali napred ima hrom branik i nema ovu plastiku ispod, u odlicnom stanju, lik ga samo leti vozika i po lepom vremenu, ima ga vec dugo godina i pre nekoliko je ponovo ofarban, prelep je
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pozdrav!
Posedujem triumph spitfire mkIV iz 1971 godine. Kupio sam ga na NBGD od jednog zubara. Auto je još u fazi restauracije i kasnije ću postaviti slike.
Zanima me da li se zna približan broj triumpha u Srbiji, da li postoje odredjena udruženja ljubitelja, servisi...
Vidim da je tema stara ali moram da pomenem da je ovo moj bivsi auto,tj stricev. Kod mene u dvoristu su bili 3 komada,beli i crni koji su bili kompletni i u dobrom stanju i jedan crveni rascerupan. Vremenom su totalno propali i sad ne vrede ni kao staro gvozdje. 2 su otisla pod presu,ovaj je preziveo samo zato sto je teco probao da motor spakuje u minija. Sad ne vredi nista,mada je motor bio stvarno odlican ,ali opet kazem bio.
Pozdrav!
Posedujem triumph spitfire mkIV iz 1971 godine. Kupio sam ga na NBGD od jednog zubara. Auto je još u fazi restauracije i kasnije ću postaviti slike.
Zanima me da li se zna približan broj triumpha u Srbiji, da li postoje odredjena udruženja ljubitelja, servisi...
Od skora posedujem spitfire 1500 1978. Pocinjem restauraciju pa me slicno interesuje.. Koliko primeraka otprilike ima u Srbiji? Ima li udruzenja ljubitelja i sl?
ovaj gore nevredi nista jos on tebi treba da plati da ga izvezes iz dvorista
ali ja vec duzi niz godina merkam jednog kabrija istog kao ovaj crveni zadnjih 10 godina nije upaljen ni pomeren sa parkinga jednom sam stupio u kontakt sa vlasnikom ali je on tada trazio neku veliku cifru
moram opet kad budem u bg da pojurim vlasnika da vidim dali je popustio pa da ga uzmem
Comment