Fiat 850 Sport Coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Fiat 850 Sport Coupe

@Pedja
    Bio sam ti pre neki dan, video kupea, solidan je dosta.
    bio si kod vlade? sa acom?

video sam i ja tog iz oglasa i sto je najgore pise da je iz Krusevca , ja ga nikad nisam video, bar ne onakvog a usrao ga je domacinski
    a odavno nisam video nijednog kupea, koliko znam nema nijedan u voznom stanju ovde , htedoh da ga zovem i pitam odakle je, jer KS table nosi i sira okolina u precniku cak i do 80km (kopaonik i podnozje npr.)
    kopka me da mi je blize otisao bi da ga vidim, verovatno ima dosta korisnih delova, a opet, kakve sam ja srece, verovatno mu je neispravno sve isto sto i na mom. takodje, ima u NS jedna argenta za iste pare a ona mi jos fali za kolekciju

Comment

• djape1977
      CBC Senator XXL
      • 08.03.2008
      • 401
      • bg
      • fiat 132 i lada 2103

ej ljudi, prohodala lada! sto ide, ovo nije normalno!

Comment

• iggyboy
        CBC Veteran
        • 18.03.2008
        • 148
        • pozarevac
        • stilo 16v

Originally posted by kresa capri
        pogledajte u polovnim automobilima pojavio se jedan za 300 evrica
        Zvao sam ja ,auto je u voznom stanju,pali,motor navodno dobar,navareni su mu pragovi i i naj spojler na gepeku,lik bi ga dao za 250e,inace on ga je tako kupio,ali nema para pa odustaje.Kaze da patos nije los,da su sva stakla i enterijer ok

Comment

• luci
          CBC Senator XXL
          • 13.03.2006
          • 1103
          • odzaci

na tom autu limarija jako brzo riknjava i ona je najveci problem... sto se stakala tice ona su najmanji problem, ja imam stakala za dva auta inace i vecinu mehanike imam posto je relativno solidna... enterijer je bitno da je dobar i da je kompletan posto i on od vremena odlazi i relativno tesko se nalazi... ti automobili su vozeni dosta kod nas i svi su uglavnom krsevi sad jako je tesko naci pristojan primerak...

inace na konto limarije.. moj deda je sporta uzeo novog 69 godine i vozio ga je do pocetka 80ih.. koliko se moj cale seca najmanje dva puta mu je radjena limarija... sito da vidite koliko je bila slaba...

Comment

• milepn
            CBC Član
            • 10.02.2009
            • 49
            • Paracin

Jel se to ovaj pojavio?

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... upe/130279
            Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.

Comment

• djape1977
              CBC Senator XXL
              • 08.03.2008
              • 401
              • bg
              • fiat 132 i lada 2103

da. o tom autu pricamo. katastrofa. 100 puta gore je ispravljati tudje brljotine nego popravljati najgoru krsinu koju niko nikad nije pipnuo

Comment

• 911s [SK]
                CBC Senator
                • 21.11.2007
                • 242
                • Beograd

Originally posted by djape1977
                @Pedja
                Da.

Što se stakala tiče, ako su izgrebana i u lošem stanju, mogu se uraditi takva ista u Pančevu.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• OMP
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2004
                  • 458
                  • Krusevac

ja moram soferku da porucim u PA
                  Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• krkobabic
                    CBC Član
                    • 01.02.2009
                    • 33
                    • Vracar

Originally posted by 911s [SK
                    ]
                    Originally posted by djape1977
                    @Pedja
                    Da.

Što se stakala tiče, ako su izgrebana i u lošem stanju, mogu se uraditi takva ista u Pančevu.
                    Hoces da kazes kako u Pancevu mogu da se urade bilo kakva auto stakla po narudzbini? Cak i ona tonirana? Ovo mi zvuci dosta neverovatno s obzirom da vecina stakala nije poptpuno ravna vec ima odredjeni radijus zakrivljenosti koji bi dosta tesko bilo moguce nparaviti bez originalnog kalupa.

Comment

• OMP
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2004
                      • 458
                      • Krusevac

I ja sam cuo da moze, bilo kakva, samo trebaju prave i tacne mere, e sad hoce li ti biti tonirana kao orig. to ne znam i meni to nije bitno jer mi treba soferka ali ako neko zna nesto preciznije neka kaze sta i kako, ovde kod mene ima lik, auto limar inace, kome odneses svoju staru samo da je cela tj iz jednog dela ne moze u parcicima, i on pokupi mere i naruci je u PA moram da se raspitam

Comment

• MN026
                        CBC Senator XXL
                        • 18.01.2009
                        • 348
                        • SMEDEREVO

ranije je moglo sada neznam bilo kakvo staklo da se napravi-i ravno i sferno- ako imaju kalup nija trebalo vozilo ako nemaju na licu mesta se pravio kalup i uzimao otisak sa auta i super su radili.sada je sve otislo u propast pa zato ipak treba proveriti -mozda ipak rade,nadamse. zadnji put kad sam bio u toku nisu radili tonirana stakla ali su mogli da rade osencene sajbne u gornjoj zoni-suncobrana i to samo zeleno

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

i koliko to zadovoljstvo kosta...

Comment

• MN026
                            CBC Senator XXL
                            • 18.01.2009
                            • 348
                            • SMEDEREVO

povrsina stakla x radni sati za sablon

Comment

• slobodan_osmeh
                              CBC Početnik
                              • 19.07.2010
                              • 2
                              • Uzice

Pozdrav za sve ljubitelje 850 coupe-a!Pre dva dana sam pazario jedan primerak iz 68 god!Limarija i motor su solidni,ali je enterijer ocajan...Osim sedista i bocnih tapacirunga sve mi treba.Sah tabla sa satovima,ona 3 prekidaca sa leve strane volana,centralna plastika preko rucne i menjaca,kao i onaj deo ispred u koji se ugradjuje radio.Trebaju mi i one plastike ma vratima po dnu stakla!Spolja mi treba socivo spoljasnjeg fara i kratka horizontalna lajsnica iznad levog stopa!
                              E sada pitanje za sve ljubitelje,posto se ja iz hobija bavim stolarijom,ja bi mogao od hrastovine da natpavim verne kopije one centralne konzole sto ide preko menjaca i bocne plastike iznad tapacirunga na vratima...Da li ce to da pokvari njegov originalni izgled ili mozda da ga poboljsa?
                              I znate li da li neko kod nas stancuje pragove,sajtne,krila,rubove za stare automobile!HVALA!!!

Comment

• OMP
                                CBC Senator XXL
                                • 15.11.2004
                                • 458
                                • Krusevac

uh pa tebi bas dosta delova fali tesko se to nalazi ali polako izleti ponekad nesto zanimljivo na raznim forumima
                                sto se ruba i sajtni tice probaj u golasu oni su imali ponesto za stare automobile
                                sto se tice tog pravljenja od drveta sto da ne ako mozes to kvalitetno da odradis ti uradi samo posle sve to pretapaciraj u neki materijal ili kozu ne znam kako bese fabriski ide mislim da je cela od plastike, ako ostavis u drvetu i samo ofarbas ili sl. nece bi ti to ali sa tapaciranjem moze fino da ispadne, gledao sam neke takve radove, ne primecuje se da je naknadno pravljeno

Comment

Working...
                                X