Covece , koliko ja vidim tom automobilu nije nista radjeno i posle 35 godina izgleda tako . Ja ima takovog taunusa XL , prvi sam vlasnik , tj. moj cale ga je kupio novog , pa znam koliko mu je puta radjena limarija i koliko je puta farban i sada mora ponovo .
Glavan vrednost automobila je sto je GXL sa 1.6 GT motorom ( jos kada bi bio sa dvoja vrata ) . Da je 1.3 dobio bi 50-100 e za njega max . Ja sam jednog 1.3 takvog dobio na poklon .
Ako je radio i parkiran je , nema razloga da ne radi i sada , sem ako nije voda curila u motor a koliko vidim nije jer ima haubu .
Meni je motor od kaprija 10 godina vukao po garazi i saplitaso sam se o njega i kaka sam ga vratio u kola sipao sam benzin , zaverglao i auto je upalio odmah
Vredi sigurno 500e ,pa razmislite malo bolje da ih proda na kilo nekom dobice 300 evra minimum,a prednost je sto nikad nije radjena limarija,kao sto Van rece znaci nema gomile gita na sebi i niko se nije ucio da radi na njemu.
Po meni i 500 evra nije mnogo
Pa dobro, ako neko neće da da 350, ima onih koji će da daju 500.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment