Koliko vredi VW Buba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Puzo81
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2009
    • 687
    • Novi Sad/Prijepolje

Koliko vredi VW Buba

Ako nisam na pravo mesto mesto ostavio temu molim moderatore da je premeste na valjano.

Radi se o Bubi 1200J 34 ks 1975 presla nepunih 120000,garazirana (skoro nikad osetila so,blato..),druga farba (slonova kost),limarija i motor nikad radjeni,ni trunke korozije nema.Stock stanje.S obzirom da jos nije oldtajmer koliko realno vredi?
  • bili
    CBC Senator
    • 13.11.2007
    • 208
    • NS

Re: Koliko vredi VW Buba

Gde se buba nalazi, ako je u NS došao bih da je pogledam, ako je u Pripolju, malo mi je daleko.
    VW über alles.

Comment

• Puzo81
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2009
      • 687
      • Novi Sad/Prijepolje

U Prijepolju je.To je oceva Buba.Nemam predstavu koliko se moze traziti za nju u takvom stanju pa sam hteo pitati nekog ovde ko je kompetentan.

Inace konkretno dolazilo je par ljudi i davalo 1500-1600E al tata ni da cuje.Dal gresi il je to to? 14 aprila 2010 puni 35god i ima originalan racun da je kupljena u Vogosci (koliko se ja secam).Da'l je prodati tako za 1500e il cekati da naleti neki zaljubljenik oldtajmera,ponuditi je na nekom kolekcionarskom sajtu ako postoji?

p.s.Sve mi u glavi drugar koji je prodao neki opel olimpija ili tako nesto 1965 nekom nemcu za 9000e,stanje na skali je bilo oko 3 ili 2.Nisam mogao da verujem da je dobio tolike pare

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Kod nas u mestu ima jedan decko koji je mentalno zaostao i sakuplja Fice. Ima ih jedno 5 komada, zaljubljen je u njih.
        Elem, nasao je jednu '68 godiste, neko je rekao da joj se vrata suprotno otvaraju, ocuvanu za jako male pare i parkirao ispred kuce. Posle samo par dana, dodje lik i ponudi mu 8.000 Evra za taj auto, i decko ga glat odbije!

Hocu da kazem da se ne zaleces. Zagazice neki zaljubljenik da mu je prodas. Pravilo svake prodaje jeste, kada ti prodajes prodaces je za manje para nego sto mu je trzisna cena, jer je tebi hitno. A, kada neces da se prodas, a zakaci ti se neko ko se zaljubi u auto, nece zaliti pare, pogotovo ako ih ima.
        Nemoj nigde da zuris!
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• Puzo81
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2009
          • 687
          • Novi Sad/Prijepolje

Ma ne zurim ja nego ajd cisto da pitam sta kako!Bice sta ce bitiiiiii,nek ostari jos koju godinu

Comment

• b_samardzic
            CBC Senator XXL
            • 02.04.2005
            • 1557
            • Smederevo

Ima ih jos uvek u velikom broju.
            Decko je kupio bubu za 300e pre 2 godine i jos je vozi. Ja sam mu tad nastelovao razvodnik i prvi put provozao bubu. Prijatno sam se iznenadio.

Comment

• 911s [SK]
              CBC Senator
              • 21.11.2007
              • 242
              • Beograd

Probaj na VW-VHS Mladenovac forumu.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... g=&lang=en

nisu skupe nesto preko .. oko 1500 manje nesto ili vishe.
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Puzo81
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2009
                  • 687
                  • Novi Sad/Prijepolje

Hvala na informacijama.Ipak ce da saceka koju godinu jos,mozda se trziste iscisti pa postane unikat

Comment

• Armageddon ///M
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2008
                    • 447
                    • SRB
                    • Ne

Olimpije su inace cenjene, ne verujem da za bubu mozes da dobijes toliko para.
                    Sto se tice Fice kontrasa, cene u inostranstvu se krecu od 2000-4000 evra, koliko sam imao prilike da vidim.
                    Ambitious but rubbish.
                    http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• PAUL
                      CBC Početnik
                      • 08.10.2009
                      • 2
                      • beograd

E pa prijatelju ta buba koliko sam ja shvatio je sarajka tj. domace proizvodnje i sad pazi sta cu ti reci ..
                      1.one su na mnogo nizoj ceni kod kolekcionara nego nemice tj. skoro ih ni ne cene bas kao i mexikanke
                      2.losije su uradenje pocev od motora enterijera sedista ama bas svega i kazu ljudi koji su radili u fabrici da su to losiji delovi slati iz nemacke da ih se otresu samo medjutim one se
                      vode pod brojevima nemacke fabrike a ne drugacije i to je vrlo cudno s obzirom da su izlazile iz Vogosce a znak je 1200 j ili 1303 j..sto pravdaju proizvodnjom u tadasnjoj Jugoslaviji
                      3.Ja sam ih po Beogradu video dosta i gledao dosta po oglasima sa vasionskim ciframa tipa od 2500-3500 eura u poprilicno dobrom stanju medjutim niko ih nije kupio bar od tih koje sam ja gledao .medjutim odmah sam znao da zelim nemicu ali eto gledao sam i njih
                      4.poseti vhs mladenovac ili bubu beograd sajtove pa se podrobnije informisi o svemu
                      5.prilazem sliku moje bube koja je presla 90.000 km + nemica koja je placena mozda i nerealnih 1000 e i to je mnogo pa ti razmisli sa ocem da pojurite te koji su vam davali te pare da se slucajno nisu predomislili.

Comment

• Puzo81
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2009
                        • 687
                        • Novi Sad/Prijepolje

@ Paul Imas lepu bubu.Kupac je jos uvek prisutan i dalje nudi 1500e.Problem je sto je tata malo zadrti fauveovac i kako stvari stoje nece biti nista od prodaje.Meni bas nije jasno sto ne da za taj kesh al sta da se radi.Ja bi najradije da ubacim neki 2.0 iz transportera ili tako nesto.

Hvala svima na informacijama.Sto se mene tice moze lock

Comment

• 911s [SK]
                          CBC Senator
                          • 21.11.2007
                          • 242
                          • Beograd

Originally posted by Armageddon ///M
                          Sto se tice Fice kontrasa, cene u inostranstvu se krecu od 2000-4000 evra, koliko sam imao prilike da vidim.
                          Fiata ili Zastava? Ista priča za to je kao i za nemačke i bosanske Bube, tako i kragujevački kontraši u inostranstvu nisu na ceni kao pravi Fiati.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• tomamega
                            CBC Senator XXL
                            • 19.03.2009
                            • 715
                            • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                            • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

@zopu81

Ako ti nije frka, sačekaj ti lepo pa možda i možeš uzeti neke lepe parice. VW buba nije običan auto, to je auto koji se proizvodi(o) više od pola veka, ne znam da li Brazilci i dalje proizvode isti. Jedan od retkih auta koji ima svoje vernike, ali u pravom smislu reči. Moj ujak je veliki zaluđenik za bube, i znam da je pre 8 godina dao dobru kintu za jednu Bubu. Ja ga ne bih vozio da mi poklone, ali očigledno ima ljudi koji misle drugačije...

Comment

• somi_kac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2009
                              • 796
                              • Kać

Stala je proizvodnja bube i u Brazilu, pre nekoliko godina. Nigde vise je ne sklapaju.
                              OPEL Astra 1.6i
                              OPEL Kadett 1.6
                              ŠKODA Favorit

Comment

Working...
                              X