opel rekord d coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Re: opel rekord d coupe

Jel moze neko da mi kaze koliko okvirno vredi Opel Olympia Rekord iz 1953. godine, i da li ima neko ideju kome bi se mogao ponuditi takav automobil?

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Zavisi od stanja, ako je u upotrebljivom stanju mogao bi i da dobiješ neku kintu. Postoji čopor entuzijasta koji se bave oldtajmerima. Većinom su iz Vojvodine.
      No, ne nadaj se nekoj sumi značajnoj u životu.
      Lik je prodavao Kadett C, garažiran, u fabričkom stanju (!!!) za 2000eur i ne verujem da je dobio taj novac. Auto je prešao manje od 70K km. Ovo je navedeno samo kao primer automobila s 0 dinara ulaganja.
      Takav auto (koji pomnješ) će kupiti samo neko ko želi da ga potpuno restaurira i neće dati puno para za to parče lima. Može to da se nađe, nije baš toliko retko ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

Hvala na informaciji. Ne nadam se nikakvim parama, poznanik nasledio jedan takav, nevozen decenijama, stajao u garazi, pa se pita za okvirnu vrednost. Razumem da ce za to platiti neki kolekcionar, no za mene taj auto nema vrednos. Jednostavno, ne bih ga kupio jer mi ne treba, niti me zanima ili privlaci iz ma kog razloga da bi ulozio bilo kakav novac u takav auto, jer bi to za mene bio bacen novac. Ne vidim okolnosti pod kojima bih vozio taj auto.

Comment

• marko biljic
          CBC Početnik
          • 14.12.2009
          • 4
          • beograd

Ko moze da pomogne u blizem lociranju opel commodore B u mirjevu, kako ga najlakse naci, jeli na parkingu ispred stambenih zgrada ili u dvoristu privatnih kuca

Comment

Working...
          X