Ford Capri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

To je vec logicnije . Hvala na informacijama
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Zeljoni
      CBC Senator
      • 04.05.2007
      • 200
      • Beograd, Vračar

Originally posted by g60

Znao sam ja da je to neki balkanski model caprija taj RS v6 karburator injection
      Pa komshija da nije neko ovde maaalo

Pozz

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

Mjoook... Nego aludiram da se tura shta se stigne a u ono vreme je bilo bitno da je ford capri... A dal je sad neki extra model...
        Pa moj komshija ili ti susjed ovde je kupio onaj izlozbeni model sa sajma automobila kada je predstavljen capri u Beogradu pitaj boga koje godine, znaci skinuo ga sa standa po zatvaranju sajma

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

http://files.capri.pl/garage/turbo-may/ ... ay-p01.jpg

Jos jedan lep kapri. Ovo je May turbo kit koji je davao 180 ks 2.3 motoru.
          Ubrzanje ? Oko 7 s

Comment

• nele22
            CBC Veteran
            • 22.10.2005
            • 111
            • BIH , okolina Modrice

Ako nekog zanima postoje dva komada NA PRODAJU od kojih je jedan v6 3.0 a drugi nemam pojma u Somboru ili okolini ,vozi ih neki dekica koji to redovno odrzava,cuo sam od coveka koji je isao da ih kupi da ga je deda bukvalno oterao i rekao mu "nisu to automobili za tebe , ti ces to za dva-tri dana prodati,a ja to necu da prodam nekom ko ce se tako ponasati prema njima,ne zelim da ih prodam nekom kod koga im nece biti bar kao kod mene"
            Telefon lika koji je hteo da pazari CAPRI-je:063551240, pa neka vam kaze gde su tacno.
            Samo polako i pun gas ! ! !

Comment

• Manfred
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2007
              • 905
              • Beograd

Danas je na bubnju bio neki matori koji je prodavao zuti capri-a za 1300 Evra.. SD table ili SO, ne secam se

064-24-555-64 je broj..
              Nisam pitao za detalje, nije bio raspolozen.

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

Mogao si da ga slikas ....

Comment

• jovca
                  CBC Član
                  • 07.08.2007
                  • 15

pozdrav svima.. i ja obozavam kapri, hteo sam pre neku godinu da kupim jednog za 300 e. auto je prava zver ima 2600 ili 2800 kubika zute je boje unutrasnjost je cela u crnoj kozi i instrument tabla i tapacri i sedista ocuvan je kao sunce ima 36000 predjenih cuvali su ga baba i deda u garazi kad su se vratili iz francuske. ama kao nov je..ali je STRANAC, i zato ga nisam uzeo . mozda cu kasnije kad zavrsim sa restauracijom bube.

Comment

• Van
                    CBC Senator XXL
                    • 16.02.2007
                    • 1425
                    • Nbgd

Daj br. hocu ja da ga kupim za 300 e , pa makar bio marsovac !

ps. ccc kakav avatar

Comment

• jovca
                      CBC Član
                      • 07.08.2007
                      • 15

nemam broj a i da imam odakle mi to cuvam za sebe jer stvarno planiram da ga kupim pa da prepakujem na nekog domaceg krivo mi je sto ga nisam slikao bilo me je sramota da vadim telefon i da obikaljam oko kola

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

Maltene uvek nosim aparat sa sobom, ali isao sam totalno drugim razlogom na bubanj, ali je to mi je propalo pa rek'o ajd malo da prosetam.

Nisam ga mnogo zagledao, ali cini mi se ok, nigde nisam video neku rdju... Zut je i ima sa strane natpis FORD CAPRI...

Ko je zainteresovan neka zove chichu, mislim da vredi pogledati.

Comment

• M2fast4u
                          CBC Član
                          • 29.09.2007
                          • 62
                          • West side

Evo ja sam nov na forumu,pa odmah prvi post da bude vezan za Capria...Mislim da bi trebalo da se napravi capri club,s obzirom da ima dosta ljubitelja ovog automobila...Auto je stvarno extra,moj cale ga vozio od 71 do 77...Ja sad jurim da kupim jednog mk1 ali sve sto nadjem je apsolutno uzas,nema na cemu da se radi,ili je skroz unisten itd...Ima li neko da zna ko prodaje caprija za male pare,ali da je koliko toliko u ok stanju da moze da se odradi...

Comment

• Manfred
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2007
                            • 905
                            • Beograd

Evo ja sam ostavio broj par postova iznad, pa probaj, za slucaj da nije prodat.

Comment

• M2fast4u
                              CBC Član
                              • 29.09.2007
                              • 62
                              • West side

Hvala manfred,ali velika mi je to cena,trazim nesto jeftinije,treba uloziti u njega...

Comment

• Van
                                CBC Senator XXL
                                • 16.02.2007
                                • 1425
                                • Nbgd

Da malo ozivimo temu .
                                Juce sam poceo sa zashtitom kaprija odozdo i iznutra . Auto sam podigao na nogare i celicnom cetkom skinuo zastitu i koroziju gde je bilo potrebno . Posle sam naneo Epoksil ( epoksidni prajmer ) na ociscen metal . Tu i tamo sam pokrpio neke pukotine i sitnije rupe na podu koje ranije nisam primetio . Posle toga ide bodijeva zastita preko celog poda . Unutrasnje supljine se prskaju voskom . Toliko za sada

Comment

Working...
                                X