In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Ljudi mozemo li da i mi vidimo slike tih felni.Trenutno bas tako nesto trazim za mog Caprija pa bih zeleo da vidim dali mislimo na isti tip felni.Ako neko zna gde se mogu kod nas nabaviti felne sa sirokim spoljnim rubom ili ako ima.neka javi.Pozdrav za 12M i Vana kao i sve Caprijevce od MRDanijela!!!
Imao sam samo dva puta prilike da uživo vidim te felne:
Inače, postoji više aftermarket varijacija, koje nisu originalne:
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Zasto vise nema nikog zainteresovanog za ovu temuuuuuu????
The G-Lader is a scroll-type supercharger used in various Volkswagen models. Its purpose is to increase the horsepower attainable with a given engine displacement.This can be achieved with an exhaust-driven turbocharger or a belt-driven compressor. The G-Lader is in the compressor category, since it is belt-driven and does not have the turbocharger problem known as turbo lag.
jel neko zna gde je zavrsio capri mk3 ferari crvene boje koji je dugo stajao u jakuba kuburovica u zemunu? pripadao je pokojnom majstor zeljku, kad je imro 2004. auto je prodat i odtad vise nije vidjen. karoserija je bila vrhunski uradjena, placeno je samo farbanje 1200dm 2000. godine...
Taj dasa je valjda i pokrenuo ovu temu ,Dmauka mu je nik , a pricao je da ce da radi kaprija
Ola, muchachosi
Kako je sve sto je brzo ujedno i kuso, ja sam ovih dana zavrsio garazu (citaj, pokrio ) i sada jos da stavim prozore pa da pocne vadjenje motora i svakako svega ostalog, do limarije pa onda dobar majstor i tako to.
Da, ako ima zainteresovanih, imam motor 1300 ccm, V4 za Capri-ja, i jos delova. Motor je rasklopljen ali svi delovi su tu.
Meni je moj 1.7 sasvim dovoljan.
Inace, vidim da se svi pitaju kada ce klub ali niko nista konkretno da uradi da se okupe vlasnici Capri-ja?...dobro, na prolece, ako Bog da.
Sta da se radi, napao me posao a ja se slabo branim
Capri je u garage (smo evropa ili jok?) 50km prema Zr. Po novoj godini cu da mu prvo izvadim motor i menjac, da ga oslobodim od enterijera i da spremim za cika limara.
Inace, i moj bratanac se odusevio kolima pa ce mi pomoci da ga sredim a onda cu mu ga pokloniti, kada napuni 18 i bude mogao da ga vozi.
Ej bre fordovci sta se radi pa de su ti silni ljubitelji moj je ponovo u radionici ubacujem motor 2.3 i farbanje sleduju mu novi blatobrani zasluzio je juce istekla registracija i tako
Comment