E-type

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mx5 sale
    CBC Veteran
    • 20.12.2007
    • 129
    • beograd

ja sam se malo bavio Etypeovima u srbiji ( Austin ce da mi pomogne ako nesto zaboravim ), bilo ih je nekoliko. Jedini kompletan se nalazi na nbg/u i to je 68 kabrio ( us spec ) sa automatikom. auto je odlican ali je i dalje na rjeckim tablicama jer ga vlasnik ( cudan lik ) nikad nije preregistrovao. Imam i slike tog u bg ali moram da ih skeniram, davno sam bio da ga vidim.

Danas sam video ovaj na NBG-u i mogu samo da kazem da je automobil u inzvarednom stanju i da vlasnik totalni seronja. Ja se izvinjavam na recima ali tako drsko ponasanje vlasnika me je totalno razocaralo.

Comment

• HEMI 426
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2005
      • 1833
      • Novi Sad -United States of Liman

Domino....tako ga zovu...mada ne bi se slozio da je covek los, mozda je drzak ali je sigurno cudan i zahteva poseban prilaz. Ja za njega i njegov auto znam godinama ( cak sam negde i postavljao slike ) ali nikad nisam otisao dok me nisu odveli ljudi sa kojima je blizak, bas zbog toga jer onda sigurno ne bi video auto niti bi sa njim mogao da porazgovaram...

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

pa vecina ljubitelja automobila zahteva poseban pristup...

Comment

• Bzuva
          CBC Senator
          • 17.09.2006
          • 269
          • Bgd

Jeste da podosta kasnim sa pitanjem, ali gde je taj covek na NBG? Moj je to kraj, chudi me da auto nikad nisam nit video nit chuo ishta o njemu...
          Alfista u povoju

Comment

• alfaromeo boy
            CBC Član
            • 22.11.2007
            • 23
            • pariz

pozz. posnajem jako dobro vlasnika sivog etypa. kupljen i restauiran u francuskoj u garazi koju drzi nas covek u parizu koja je inace poznata po restauraciji rolsova i jaguara u evropi. njegov model koliko ja znam spada u jace modele ako nije i najaci, ima 300 i kusur konja, trkacke diskove, pravljen u nekoj limitiranoj seriji za neku posebnu namenu trke ili tako nesto
            ZIVEO HIDROGEN>>>STO DA SE NEVOZIMO NA VODU KAD MOZEMO!!!!

Comment

• dzonicarrera
              CBC Član
              • 04.12.2007
              • 24
              • bg

ja sam cuo za jedan koji je bio zaplenjen na carini sedamdesetih godina, skoljka od tog auta je otisla u rijeku, motor i ostali delovi su valjda sada u Novom sadu, a zicane felne su valjda kod nekog tipa iz beograda, e sad koliko je to tacno ne znam, znam samo da ovaj iz novog sada trazi za motor i te delove tri soma, a motor je vljda 4.2 mogu da vam nabavim broj ako je neko zainteresovan

Comment

Working...
              X