Koliko sam ja saznao postoji zuta sa severa (mislim da je to murena koja je bila 90tih u Zablju (neka me **** ki ispravi),-da ih ne dupliramo), siva iz Bga sa fiat132 motorom, jos jedna siva iz zemuna sa 1.9gti motorom (mozda isti auto) koju sam skoro posetio, crvena sa zvezdare bez motora i jos nekih delova i bela koja je pre par godina bila u Batajnici. Ukljucujuci i moju to je 5 odnosno 6 komada ukupno ali na putu mozda 3. Mislim da bageri ima mozda malo vise.
Ne znam sta znaci vrlo slabo napravljena kola, sta je sve nekvalitetno. Auto je krajnje jednostavan (u sustini nema sta da se kvari),pocinkovana sasija,sportsko vesanje i motor centralno. Posle 25 godina sve je u funkciji i sa autom ni jedan veci problem nije bio.
Problem se delovi motora koje je tesko naci i u Francuskoj (ovde i u okruzenju nemoguce).
Ako neko zna za jos koju neka nas obavesti, placam pivo.
ja se i dalje lozim da uzmem Rancho i juce sam bio u Baru da vidim ovu koju sam video pre 2 godine. Motor je rastavljen i lik trazi 350e, kama papire. U principu meni nije problem to da em, ali nemam ideju sta dalje u smislu transporta za BG. 350e nije nikakva cifra, ako za koju godinu nadjem jos neku ova moze i za delove, cenim da bi na primer za par godina bila steta sto ovu nisam uzeo jer je cena bila mala.
e sad da li ima smisla ovu rastavljati i prebaciti delove u kutijama (imam radionicka uputstva) za BG, a karoseriju naknadno (do tada zastititi ceradom da ne prpoada, ionako je od plastike)
inace ja jos uvek nisam video ni jednu u BG, niti mi je iko dao info da negde ima bilo kakva. molim pomoc prijatelja.
kako da ga popnem, da zovem 3 strongest man-a
a i na auto voz ne mere auto ako nije registrovan a ovaj sigurno nije - traze ti saobracajnu na uvid, mada cu se raspitati posto imam vezu na stanici u bar, e sad kad bi dosao u bgd onda je vec goovo, ne bi me valjda vracali put bara
Pa ne traze ti saobracajnu na utovaru . Daj saobracajnu od tvojih kola , a potplati nekog na utovaru . Za utovar , pa prislonis branik na barnik i uguras ga drugim kolima .
ima neki lik prodaje delove za rancho i murenu sa NBGD ima oglas na forumu pre mesec-dva.
inache za rancho u baru imam potpuno ludu varijantu. uzmem ga i preteram u dvoriste u sutomoru gde imam kucu. poskidam sve lepo sto se skida i u kutije pa za bg iz par tura opusteno.
plasticnu skoljku stavim na svoju prikolicu za camac (nosivost tonu, duzina 6m), utegnem spanerima i povucem za BGD - cenim nije nebezbedno, mada mislim da bi mi panduri kenjali i pisali kazne jer je prikolica ipak registrovana za plovilo, a ne za skoljku.
ako neko jos ovo uopste gleda, moja je siva-zemun,ustvari je n.bgd posto dolazim u zemun, 81 god. je i S je varijanta,motor je izvadjen i konzerviran da bi ostala original,ubacen jeste 1.9 gti (doradjen) ali bio vrlo kratko ,pa je sad 2.0 T16 sa 220 ks, presvuko sam enterijer u crnu kozu,ubacio klimu (manuelnu), auto je extra, inace MATRA je propala jer je mnogo prednjacila u svom vremenu, ja moju ne vozim vec oko 2 god. jer je cuvam,stoji u garazi na klocnama, pa kad imam zelju provozam se.AUTO JE VRH.POZZZ.svima
stvarno mogao bi bolje da je predstavis, daj vise slika zanimljiv je to auto, ima je moj drugar stoji godinama u garazi, u pristojnom je stanju ali treba da se sredjuje, crne boje, jedino sto mi se kod njih ne svidja je sto ima 3 sedista napred , po meni skroz glupo resenje, cemu to, zasto ne bi bila dvosed kao i svi normalni sportski automobili, ja licno niti bih koga vozio u sredini niti bih se ja ikad tu vozio
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment