U oglasima se prodaje Mercedes '78 model 107 slc 380, pa me zanima da li moze ovaj automobil da se uveze.
Konkretno ova karoserija je pocela da se pravi jos od '72 pa do '81, dok je prva verzija sl-a pocela sa proizvodnjom jos od '71 pa sve do '89.
Da li neko zna neki kontakt tel. kome mogu da se obratim za ovako nesto.
Unapred zahvalan, Sale
na placu polovnjaka iz uvoza kod okretnice 17 u zemunu mercedes s klasa '69. na prodaju. belgijske table, treba da se ocarini, pogledao sam onako na brzaka, stanje 90% od idealnog. cena sitnica - 8.000e
na placu polovnjaka iz uvoza kod okretnice 17 u zemunu mercedes s klasa '69. na prodaju. belgijske table, treba da se ocarini, pogledao sam onako na brzaka, stanje 90% od idealnog. cena sitnica - 8.000e
Ha!
Letos su trazili 8.500!
Tesko da ce ga uopste prodati za neke vetje novce.
Ja sam se raspitao treba prvo ici na masinski fakultet zbog papirologije i slicno, a oldtimer se moze uvesti.
Kod nas Oldtimer je automobil koji je star 30 ili 35 godina ODNOSNO sam auto ne mora biti star 35 godina nego da je pre 35 god. pa na dalje pocela proizvodnja tog modela...
Na primer bmw 2002 (sa kockastim stopovima)je pocela proizvodnja 1974 god.a zadnje 2002-ke su napravljene 1980 god.
Onda taj bmw 2002 koji je 1980 godiste,moze se uvesti kao OLDTIMER jer je prvi primerak tog modela napravljen 1974 god. a to prelazi 30 ili 35 godina.
recimo da nadjem auto koji je oldtajmer ali nema nikakve papire. zna se da je nekad bio registrovan u YU, proizveden '60 i neke... ima li neke varijante jer je oldtajmer ili isto kao i za sva druga kola...?
Prosto rečeno, imaš auto, nemaš papire (vlasnik umro, nestao, odselio se, nema naslednika....) trenutno ne može ništa legalno da se uradi po tom pitanju. Postoje neki predlozi vezani za status oldtajmera da se u zakon uvede kategorija "napušteno vozilo", takvo vozilo bi se uz dva svedoka i proveru moglo registrovati.
tako sam i mislio... upravo je tako reseno u poljskoj i ceskoj... dva svedoka i to je to. pa ako se ikada pojavi neki problem na temu tog vozila bar se zna kod koga je...
Pa sta ako je vlasnik umro ? Valjda nasledjuje neko njegovu imovinu i taj je vlasnik . Meni je teca umro pre 12 godina i tetka nam je prodala auto posle njegove smrti . Samo je auto preveden na nju prethodno ...
cekaj taj predlog, jel to nesto na zvanicnom nivou ili kako.. takodje ne bibilo lose da se registracija za oltajmere malo ublazi ili da se uvede na pola godine ili nesto tako, glupo je placati punu registraciju za vozilo koje se ne vozi redovno..
Ako to bude , onda odltimer ne mozes da vozis kao svakodnevno prevozno sredstvo , nego samo kada su skupovi , manifestacije , grupne voznje ... Ne znam kako se to kontrolise , ali sam pratio price po raznim stranim sajtovima gde zovek sredi neki stari auto i registruje ga kao historic
cekaj taj predlog, jel to nesto na zvanicnom nivou ili kako.. takodje ne bibilo lose da se registracija za oltajmere malo ublazi ili da se uvede na pola godine ili nesto tako, glupo je placati punu registraciju za vozilo koje se ne vozi redovno..
Ja sam čuo priče da i sada može auto da se registruje na proizvoljan vremenski period, ne samo na godinu dana.
Iskreno, svoj auto ako je u nekom iole boljem stanju ne bih ni vozio i registrovao preko zime. Da mi naleti Kec od 200 evra kome ne rade kočnice i sa raštelovanim trapom (a pao sneg) i šta onda?
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment