Kupovina kamiona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

mercedes da najmanje trosi. pa daj neigrajte se! i mercedes nevoli brda! scania i volvo za velike, a man i daf za male!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Kazem cuo sam.

A i ne obracajte paznju na mene ja samo pippppppppp,dok ne sednem da vozim ne shvatajte me ozbiljno.

Comment

• Bojan1212
        CBC Senator XXL
        • 15.07.2008
        • 468
        • Zemun
        • Honda Accord

Originally posted by Milorad90
        Ne kazu dzabe da je Mercedes vozilo za gazde.
        =]
        E i ja sam samo cuo isto ovo. Imam druga koji ima autoprevoznicku firmu. Uglavnom Actrose ima. On kaze da je za njega kao vlasnika Mercedes najbolji. Ima i neke MAN-ove i uzeo je sad jos jednog Actrosa.

A cuo sam i sa druge strane od rodjaka. Vozi u nekoj spedeiciji. Njemu kao vozacu najbolji su Volvo i Scania, a sto ste rekli ranije Mercedesa ne voli jer ne voli brda greje se itd.

Ko sto rece Milorad90 i ja sam ovo samo cuo pa znaci i ja pippppppp.
        Ali gde ima dima ima i vatre

Comment

• ac1d
          CBC Veteran
          • 22.02.2008
          • 124
          • Velika Plana

Danas ću ići da isprobam Atega 817. Prešao je oko 500 hiljada u uslovima u kojima bi radio i kod mene pa ću javiti utiske. Cela poenta priče je da ne žurim, do sada nisam imao kamione i vrlo mi je bitno da mi vozila budu pouzdana. Očekujem i ponudu od MAN-a pa kad sve to bude kompletirano staviću i cene ovde čisto da malo uporedimo.
          "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

Sta ce ti ponuda?? Novo nema matematike. Imas preko ekstra kamiona do dve godine starosti za puno manje para sa ekstra malim kilometrazama!!! Razmisli o tome!
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• ac1d
              CBC Veteran
              • 22.02.2008
              • 124
              • Velika Plana

@ada

to da novo nema matematike si u pravu, plati, ćuti i vozi, ali odlučio sam se za nove kamione zato što sam tu sebi pronašao računicu. Kamione ne kupujem "napamet" već zbog ugovora koji sam potpisao i koji mi u sledećih pet godina obezbeđuje izvoz i dobar deo povratnih tura. Kad sve preračunam, stvarno mi se više isplati da kupim nove kamione. Da nije tog ugovora sigurno se ne bih odlučio ni za polovno vozilo.

Uostalom i diskusija ovde je kao i na bilo kom drugom mestu, neko voli kruške, neko jabuke

Imam još vremena za odlučivanje, neću morati da "prelomim do polovine novembra, a do tada imam vremena da probam još kamiona pa ćemo videti

Comment

• hladni
                CBC Član
                • 20.10.2008
                • 32
                • sremska kamenica

Originally posted by ac1d
                Danas ću ići da isprobam Atega 817. Prešao je oko 500 hiljada u uslovima u kojima bi radio i kod mene pa ću javiti utiske. Cela poenta priče je da ne žurim, do sada nisam imao kamione i vrlo mi je bitno da mi vozila budu pouzdana. Očekujem i ponudu od MAN-a pa kad sve to bude kompletirano staviću i cene ovde čisto da malo uporedimo.
                moras tacno da znas sta hoces.naprimer daf ti je najlaksi.mozes najvise da tovaris a da ne podlezes dozvolama.man ima kvalitet.mercedes je malo tezi ali je udoban i dugotrajan a iveco ide dok ide.ako uzimas iveco uzimaj neki koji je dosao iz nemacke.kvalitetniji su i duze traju.pricam iz iskustva

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

jer inace iveco neide daleko......

Comment

• ac1d
                    CBC Veteran
                    • 22.02.2008
                    • 124
                    • Velika Plana

Sigurno da ne ide... 'talijan je to =] Šalim se, naravno da se to nikad ne zna, pogotovu sa polovnjacima. Za sada mi je najbolje rešenje, finansijski i što se tiče pouzdanosti Mercedes. Razgovarao sam sa par kolega koji ih imaju pa ću posle toga podvući crtu... videćemo, iskreno, kakva je situacija u transportu trenutno... nešto mi se i ne utrčava u takvu investiciju

Comment

• hladni
                      CBC Član
                      • 20.10.2008
                      • 32
                      • sremska kamenica

to ti je pametno.sacekaj da prodje nova godina pa ce mozda neke stvari biti jasnije mada sam skeptican po tom pitanju.jedino ako ti je posao sigurica

Comment

• Transporter
                        CBC Senator XXL
                        • 12.03.2006
                        • 568
                        • Avala BGD

Paaa i nije bas tako... znamo koliko posla ima oko Nove Godine i praznika tako da je steta da propustis taj period !

Comment

• Shicky
                          CBC Član
                          • 06.02.2008
                          • 81
                          • Ralja-BGD

Samo MB,matori ima 814 96 god,sa spavaćom kabinom,ima slika u temi "šta vozite",to je neuništivo.Motor "šestak"troši do 17 lit,o udobnosti i pouzdanosti da ne pričam.Beži od iveka,niko se sa njim nije nešto usrećio.Meni se lično sviđa DAF LF serija,ne znam mnogo o njemu,ali kamion izgleda kvalitetno odrađen,za razliku od novog atega,koji mi deluje nekako nedovršen.
                          Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• ac1d
                            CBC Veteran
                            • 22.02.2008
                            • 124
                            • Velika Plana

@hladni
                            @transporter
                            Trebalo bi da sad oko Nove bude posla, jbg prošle godine u Januaru sam poginuo od posla, a to nisam očekivao. Ali, već dva meseca sve nešto ide kilavo tako da uopšte nisam pametan.

Comment

• hladni
                              CBC Član
                              • 20.10.2008
                              • 32
                              • sremska kamenica

obicno je tako da pred kraj godine i pre godisnjih odmora bude frka za koji kamion vise.ali posto je kriza cist sumnjam da ce tako biti i ove godine.meni je uvek merilo bili smederevo,tj.zeljezara.kaze drugar sto jos uvek vozi da je tamo sad prazno.nekada je bilo oko 50esetak kamiona dnevno sad oko 10etek.

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

nezivi se od nove godine!

Comment

Working...
                                X