mercedes da najmanje trosi. pa daj neigrajte se! i mercedes nevoli brda! scania i volvo za velike, a man i daf za male!
Kupovina kamiona
Collapse
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Originally posted by Milorad90Ne kazu dzabe da je Mercedes vozilo za gazde.
=]
A cuo sam i sa druge strane od rodjaka. Vozi u nekoj spedeiciji. Njemu kao vozacu najbolji su Volvo i Scania, a sto ste rekli ranije Mercedesa ne voli jer ne voli brda greje se itd.
Ko sto rece Milorad90 i ja sam ovo samo cuo pa znaci i ja pippppppp.
Ali gde ima dima ima i vatre
Comment
-
-
Danas ću ići da isprobam Atega 817. Prešao je oko 500 hiljada u uslovima u kojima bi radio i kod mene pa ću javiti utiske. Cela poenta priče je da ne žurim, do sada nisam imao kamione i vrlo mi je bitno da mi vozila budu pouzdana. Očekujem i ponudu od MAN-a pa kad sve to bude kompletirano staviću i cene ovde čisto da malo uporedimo."Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Sta ce ti ponuda?? Novo nema matematike. Imas preko ekstra kamiona do dve godine starosti za puno manje para sa ekstra malim kilometrazama!!! Razmisli o tome!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
@ada
to da novo nema matematike si u pravu, plati, ćuti i vozi, ali odlučio sam se za nove kamione zato što sam tu sebi pronašao računicu. Kamione ne kupujem "napamet" već zbog ugovora koji sam potpisao i koji mi u sledećih pet godina obezbeđuje izvoz i dobar deo povratnih tura. Kad sve preračunam, stvarno mi se više isplati da kupim nove kamione. Da nije tog ugovora sigurno se ne bih odlučio ni za polovno vozilo.
Uostalom i diskusija ovde je kao i na bilo kom drugom mestu, neko voli kruške, neko jabuke
Imam još vremena za odlučivanje, neću morati da "prelomim do polovine novembra, a do tada imam vremena da probam još kamiona pa ćemo videti"Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Originally posted by ac1dDanas ću ići da isprobam Atega 817. Prešao je oko 500 hiljada u uslovima u kojima bi radio i kod mene pa ću javiti utiske. Cela poenta priče je da ne žurim, do sada nisam imao kamione i vrlo mi je bitno da mi vozila budu pouzdana. Očekujem i ponudu od MAN-a pa kad sve to bude kompletirano staviću i cene ovde čisto da malo uporedimo.
Comment
-
-
jer inace iveco neide daleko......Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Sigurno da ne ide... 'talijan je to =] Šalim se, naravno da se to nikad ne zna, pogotovu sa polovnjacima. Za sada mi je najbolje rešenje, finansijski i što se tiče pouzdanosti Mercedes. Razgovarao sam sa par kolega koji ih imaju pa ću posle toga podvući crtu... videćemo, iskreno, kakva je situacija u transportu trenutno... nešto mi se i ne utrčava u takvu investiciju"Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Samo MB,matori ima 814 96 god,sa spavaćom kabinom,ima slika u temi "šta vozite",to je neuništivo.Motor "šestak"troši do 17 lit,o udobnosti i pouzdanosti da ne pričam.Beži od iveka,niko se sa njim nije nešto usrećio.Meni se lično sviđa DAF LF serija,ne znam mnogo o njemu,ali kamion izgleda kvalitetno odrađen,za razliku od novog atega,koji mi deluje nekako nedovršen.Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
@hladni
@transporter
Trebalo bi da sad oko Nove bude posla, jbg prošle godine u Januaru sam poginuo od posla, a to nisam očekivao. Ali, već dva meseca sve nešto ide kilavo tako da uopšte nisam pametan."Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
obicno je tako da pred kraj godine i pre godisnjih odmora bude frka za koji kamion vise.ali posto je kriza cist sumnjam da ce tako biti i ove godine.meni je uvek merilo bili smederevo,tj.zeljezara.kaze drugar sto jos uvek vozi da je tamo sad prazno.nekada je bilo oko 50esetak kamiona dnevno sad oko 10etek.
Comment
-
-
nezivi se od nove godine!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment