Poslednji link je http://www.bolha.com/pocitniska-vozi...2678167,izvini slucajna greska.Poz.
Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Slazem se ali ocigledno nikoga nema ni kuci jer se vise niko ne oglasava na ovom mestu.Ocigledno je da su svi negde na putu a cini mi se da jos samo nekolicina zainteresovanih posecuje ovaj sajt.Da verujemo da je to zbog sezone godisnjih odmora.Pozdrav i vidim da te ima i na drugi mestima.
Comment
-
-
Pozdrav svima.Evo, ja i dalje posecujem ovaj sajtsamo sto sam non-stop na putu pa ne stizem da se javim...tj. i stigao bih ali kad bih samo naleteo negde na WI-FI.Sta ima vozaci, radi li se nesto?
Ja sam vec konstantno 4 nedelje na putu i mogu vam reci da se bas muski radi...tj. voziYou can run, but you can't hide.
Comment
-
-
Da, plata je zaista na vreme i bas se vozi non stop kao sto sam i napisao.Pazi, vozi se regula ali kada zagusti i kada je nesto hitno....zna se.
A sto se tice tog vozaca, na zalost i to je tacno.Poginuo je kod mesta Celije.Mislim da je zaspao jer kazu da je covek bas radio i to puno puta prekovremeno...znaci preko regule.Mada kazu da je imao i puno pehova.A i trebalo je da mu se sudi jer je obilazeci rampu kod Siriga...tj. kada je pravio polukruzno, naleteo je na njega jedan Austrijanac i podleteo je pod prikolicu i poginuo na licu mesta.Mada je Austrijanac imao 2 promila alkohola u krvi ipak je ovaj i dalje kriv.A takodje kazu da je imao i jedno sletanje u kanal kod Budimpeste.Bez obzira na sve, coveka nema a ostala su iza njega dva sina i zena.
Sta reci...ne dao Bog nikom da se desi tako nesto.
Gde si ti, sta se radi?You can run, but you can't hide.
Comment
-
Comment