....dobar dan svima i pozdrav za snipera jer ga zaista dugo nije bilo ali kad' je dobro,sve drugo je manje vazno cak i Intarderova inspekcija izvodjenja "radova" ispod plavog mosta
Pa napiši neko slovo odnekle ja se javim iz nekog ..sdukovc.a tebe nema celo leto, kuda ideš šta radiš
Pa sta da ti kažem Siera...najviše vozim Italiju.Za zadnja dva meseca ne znam da li sam imao 6 ili 7 dana odmora.U ovoj firmi sam i dalje zamena.Nemam zaduženo vozilo, nego kao kurva idem sa kamiona na kamion
Konkurisao sam i u Ralu logistic pa ćemo videti.
Šta ima novo na forumu....neki novi ljudi...?
Ima nekih novih lica, znači konstantno si radio 2 meseca pa nije to loše jeste malo komplikovano menjati kamione ali i ne misliš mnogo o njima, ostaješ li za stalno kakve su šanse
Ovde ipak sve isto...sta god napises, “neko“ obrise.
Veliki pozdrav za Intardera.
Pa vidi Siera, u ovoj firmi je lova sigurna.Tacno na vreme.Ali radi se samo za 10% i to je to.Nema deviznih dnevnica, nema mesecne plate...Ali ajde opet kao sto rekoh, makar je gazda ok i na tih 10% mozes uvek da racunas.
U Ralu logisticu imas 31.000din., 6c/km i 13e devizna dnevnica.Ispadne ( kako kazu njihovi vozaci ) oko 1500e.
E sad..ako oni lazu mene, ja lazem vas.
Nemoj brate ko boga te molim ko da briše, možda nisi poslao post, ali da ne računam Ja tvoju platu, 10% je otkad Ja znam za taj posao u privatnim vodama znači od 1990god jedino prijava vozača je UVEK išla na teret moje firme. Jeste kriza ali to je neki plafon. Ralu da ne komentarišem mnogo oni imaju hladnjače, logistiku pa se dopunjuju jedno sa drugim inače u čistom transportu to nema. Sad do severa I 100-1100€ pa povratak 1300-1500€ ostaće nešta puta 3 na mesec ne mora 4, pa ako ima neki gratis sa špedicije ostaće za kafu i kiselu vodu
Ma znam sve, ali razbijam se od posla za 700-800e mesecno.Sta da ti kazem?
Sta ili ko moze nadoknaditi to sto u mesec dana vidis klinca par puta?
Nesto mora da se menja....naravno na bolje
Dace Bog...
Pozdrav Sniper...ne mogu da verujem da ti do sada nisu dali neki kamion da ga samo ti duzis a ne ovako seljakaju te posle svake ture u drugi kamion...stvarno glupo sa njihove strane
A ovo za italiju je ziva istina dosta sam u kontaktu sa kolegama koji rade italiju i oni govore isto ovo da kinta nije uopste nesto extra a non stop su ljudi na putu kucu malte ne da i ne vidjaju...
Nego jesili popravio komp....od uvek mi je bila sumljiva ona tvoja graficka.
Drago mi je da si tu Intarder.Nadam se da je sve ok kod tebe.
Ma nisam ga popravio.Ovo sve pisem sa telefona.Recu cu vam sta mi se desilo sa kompom ali nemojte da me zezate posle
Poludeo sam jednom zbog neke igre i lupio sam po kompu 2-3 puta i samo se iskljucio.Naravno....crko hard...jbg.
A sto se tice Italije, potpuno si u pravu.Sta da vam kazem...navikao sam na nju...cista rutina.Ali lova ocajno slaba.Dobro sad i ja preterujem ali slozicete se da je slaba kinta.
Imam neke planove i nadam se da ce se ostvariti tamo negde na prolece.Videcemo...
Comment