Pozdrav Driverxl i Putnik...pijete a ne zovete nas ostale...sramota
Ja cu opet postaviti pitanje koje je Driverxl postavio nedavno a vezano je za naseg druga Snipera,sta se desava sa njim ali ozbiljno bez zezanja...stvarno mi je cudno da se on ne oglasava gotovo 2-3 meseca a znamo da je on koristio svaku priliku da se oglasi postavi neki posao i tome slicno,on je i pokrenuo ovo postavljanje poslova i tome slicno...pa bi zamolio druga Doru posto on sigurno kao glavni admin(kako se vec to zove )ima podatke od Snipera da mu posalje jedan e-mail da cisto znamo sta je sa covekom...
Ma sve dolazi u obzir driver samo da je dobro drustvo, pozdrav i za intardera.Pa zar je moguce kolko sam ja pratio ovaj forum nekoliko vas se stvarno druzilo da niko nema sniperov tel.?
.....sala na stranu ali bi zaista bilo dobro da imamo bilo kakvu info.o tom coveku za koga se iskreno nadam da je samo zdravo i dobro (ostalo nije bitno),obzirom da se bas dugo nije oglasavao.Dobar ti je predlog putnice i nadajmo se da neko od clanova ima broj njegovog tel.pa neka taj neko proveri sta je sa covekom i tu informaciju podeli ovde sa nama.
Ma samo neka njemu neko od Adimina posalje e-mail i Sniper ce se oglasiti 100% ...ja stvarno nemam njegov tel. a ako neko ima bilo bi lepo da ga nazove cisto da znamo da li je sve uredu sa njim....
Ma sve dolazi u obzir driver samo da je dobro drustvo, pozdrav i za intardera.Pa zar je moguce kolko sam ja pratio ovaj forum nekoliko vas se stvarno druzilo da niko nema sniperov tel.?
Putniče, promeni avatar, nije obavezno ali dovodiš ljude u zabludu
Comment