Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AXOR
    CBC Veteran
    • 19.10.2009
    • 197
    • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Re: Mesto za druzenje i razmenu misljenja

Originally posted by Siera
    To što je izmišljen GPRS za praćenje vozila to je izmišljeno za one kome treba a onaj ko ga ometa zna se šta mu sleduje za takav postupak. Možeš ga omesti na jednoj turi ali na drugoj sigurno ne.

TO, SI POTPUNO U PRAVU, I SA TIM SE SLAZEM!!!!

IZ, KOG SI KRAJA CACKA, imam burazera u Lipnici!
    Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• AXOR
      CBC Veteran
      • 19.10.2009
      • 197
      • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Top-Gan, imas li veze sa njima, Moka -Cacak...ili?
      Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• putnik
        CBC Veteran
        • 06.03.2010
        • 112
        • leskovac

Originally posted by saulin
        pozdrav za dora sto nas je iskljucio,a i ne lupam glavu o tome sto covek navija za one biip gazde sto kradu od sofera .ali moram na ovo da odgovorim dzabe sateliti i ovo sto prati sofera,taj ko ugradjuje ima lek to i da ometa,znajte kompijuteri su cudo,I UVEK SE JEDAN TOCAK VRTI ZA SOFERA A REZERVNI STOJI
        A ti ga prijatelju malo preterujes,sve ti bre nesto ne odgovara i za sve imas resenje.Ajd molim te batali nas vise sa takvim recnikom.Bez uvrede pozdrav.

Comment

• ALFA22
          CBC Član
          • 12.11.2009
          • 69
          • sbija

DORA,zasto sam ja imao odmor od 3 dana,dali to moze neko da mi pojasni?

Comment

• ALFA22
            CBC Član
            • 12.11.2009
            • 69
            • sbija

Originally posted by AXOR
            De, si SNIPER-u , ALFA, SAULIN-e, sta smo propustili?
            pozdrav axor stari lafe

Comment

• AXOR
              CBC Veteran
              • 19.10.2009
              • 197
              • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Evo meee, e danas sam slucajno dobio informaciju, u vezi onog sa CONCORDOM, da sam znao ranije rekao bih ti, veruj mi!!!

Comment

• AXOR
                CBC Veteran
                • 19.10.2009
                • 197
                • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by putnik
                pozdrav za dora sto nas je iskljucio,a i ne lupam glavu o tome sto covek navija za one biip gazde sto kradu od sofera .ali moram na ovo da odgovorim dzabe sateliti i ovo sto prati sofera,taj ko ugradjuje ima lek to i da ometa,znajte kompijuteri su cudo,I UVEK SE JEDAN TOCAK VRTI ZA SOFERA A REZERVNI STOJI
                A ti ga prijatelju malo preterujes,sve ti bre nesto ne odgovara i za sve imas resenje.Ajd molim te batali nas vise sa takvim recnikom.Bez uvrede pozdrav.

Mislim, da svako ima pravo, na svoje misljenje, bez obzira ko to bio!

Comment

• Siera
                  Cbc Senator
                  • 09.11.2009
                  • 1365
                  • Čačak
                  • Stralis

Iz Čačka sam i sa suprotne sam strane od Lipnice a inače firme za koje me pitaš poznate su rade funkcionišu prisutne su na transportnom tržištu. Moka malo više za sopstvene potrebe, Top Gan čist prevoznik ide polako.
                  Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• AXOR
                    CBC Veteran
                    • 19.10.2009
                    • 197
                    • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Evo, sad ljudi daj pisite nesto, nema mi snipera vi ostali ste tu

Comment

• putnik
                      CBC Veteran
                      • 06.03.2010
                      • 112
                      • leskovac

Ma pozdravljam ja to da svako ima pravo na misljenje,ali mislim da treba imati i neku meru u tome a ako krenemo svi da se tako ponasamo na sta ce da lici ovaj forum.Razumem da su ljudi gnevni al vokabular tog tipa je ipak malo preterivanje.Valjda smo svi ovde da cujemo nesto korisno,nesto sto sve nas zanima a iskreno najmanje me zanima kako da zeznem "kompijuter".

Comment

• AXOR
                        CBC Veteran
                        • 19.10.2009
                        • 197
                        • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by ALFA22
                        DORA,zasto sam ja imao odmor od 3 dana,dali to moze neko da mi pojasni?

presao si 9-tku, na tahografu

Comment

• saulin
                          CBC Veteran
                          • 25.10.2009
                          • 180
                          • srbistan

OD RAZNORAZNIH ISKUSTVA,sa takozzvanim gazdama,moras razmisliti da opstanes,to ti je prijatelju ziva istina,kada mi pokaze fakturu da prevoz kosta 500 i oteram turu kod coveka a on mi pokaze da je prevoz platio 600 evra,znaci on je mene pokrao za deset bednih evra,al ja posle naplatim 50 vise

Comment

• saulin
                            CBC Veteran
                            • 25.10.2009
                            • 180
                            • srbistan

kome ne odgovara sta pisem ne mora da procita.

Comment

• AXOR
                              CBC Veteran
                              • 19.10.2009
                              • 197
                              • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Ajde, sad malo da rezimiramo,

Verujem, da stvarno niko od vozaca ne bih, zeleo da rizikuje, da ukrade 10lit. nafte, ako je placen, kako treba, i ako ima fer i korektan odnos u okruzenju gde radi, ali ici na put bez akontacije, za svoje potrebe mislim troskove na hranu, i sl. stvarno nema smisla! A, jos davati prvu platu u zalog, a drugu i trcu kad dobijes, i to onako evo ti sad 200 eura, pa posle par dana evo ti jos 150 eura, mislim isplate na kasikicu....

E, sad znaci da bih krenuo da vozis u nekoj transportnoj firmi, treba ti svojih para 1000-1300 eura, do te nazovimo prve plate. Znaci, sada jedino AVANTURISTI i Ljudi koji imaju visak para, mogu pristati na takve poslove!

Iskreno, volim kamione, i volim taj zvuk motora, volim taj posao, ali verujte mi, para za takve poduhvate nemam, Deca, traze svoje!!!!

A, gde su ostale obaveze, Ja idem da bih zaradio, zar ne?

Ali, u ovim slucajevima, ja prvo moram da pozajmim te pare, deci i zeni da 2-3 meseca ne donesem nista,

i licno mislim, da to NECE jos moci, ovako da funkcionise........

Comment

• AXOR
                                CBC Veteran
                                • 19.10.2009
                                • 197
                                • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by AXOR
                                Najsladje sam vozio, dok sam isao sa Fap-om 13-14 , i 16-20 , nije bilo mobiln. telefona, gps-a, i ostalih inovantnih tehnika, potrosnju goriva sam kontrolises, tako i potrosnju ulja, vage nisu bile digitalne, za razliku od sadasnjih automatskih.......najsladja roba u rinfuzu!!!!!

Racuni, od vulkanizera , ma para od svugde, al da to je bilo pre 15 godina, a vise toga nema!!!!!
                                E a sad i pored svih cuda tehnike opet nisi dobar,opet uvek ima nesto sto nisi prijavio pa ti to lepo odbije na kraju i nemas prava da se bunis.
                                pozdravljam

Dubackic, iz Vs-a je svojim vozacima naplacivao i cesanje gume o ivicnjak, unosio se ljudima u facu, pretio raznim stvarima, gadjao ih cim stigne .........pa, kakav je to odnos?

Dobar glas daleko se cuje , a los jos dalje!!!!!

Comment

Working...
                                X