Aktrosi i manovi ja sam na manu TGA sve su mega spejs kabine ali je i kilometraza do *eggs * uz to imas dva utovara i dva istovara.Moras da vozis na dve.
Mislio sam , na otpremnice lazna za policiju, i validna za mesto istovara!
Uvek sam imao za robu po dve otpremnice, na jednoj za policiju pise 22.ooo kg, a recimo ja vozim 27.ooo, i uvek prikazujem onu za policiju, naravno kad me zaustave i traze papire!
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
Kazne su extra ali te vuce ta prokleta para,hteo bih da idem u neku spediciju da budem gospodin covek ali kad cujem koliko se tamo zaradjuje to i nije nesto extra.
moze biti i ukupne mase naprimer 35 tona a dozvoljeno je 40tona,i po tome nisi u prekrsaj ali oni mere svaku osovinu i mozes na bilo koju osovinu imati pretovar jer na rinfuz nikada neznas tacno kolko natovariti,ja sam imao na skaniju merac koji je merio osovinski teret i onda sam znao ali dzabe kada nisam na poluprikolici to imao,ali para resi sve.
Dobrica, koji vozi u BAMBIJU slepera Volvoa, spominjao mi je tu neku firmu u Po. Sljunak, vozite ili....ne mogu tacno da se setim....znam ca je nesto spominjao, da bi presao kod tog privatnika, da placa dobro....e, sad dal je to to , stvarno neznam!
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
Comment