Daje se to redovno kod BG što bi bratko rekao tradicija. Kontrole vožnje odnosno traka postoje kazne 300-500€ ako dodje do toga, daje se na granicama zavisi kod kojih službi negde 5 negde 10€, tako i u TR.
Nema problema nikakvih vozimo od Antalije, Mersina,Osmanie,do same Sirijske granice okolina Izmira, Fethie nikakav tu problem nematamo idu naši sa hladnjačama stim što u te krajeve cerade veoma retko zalaze. Naši najviše idu okolina Istanbula,Bursa,Tuzla
Gde ste bre radni,neradni i ostali narode? Jel vam dosadilo il dojadilo javljanje ovde,nesto ste stali.Ako su u pitanju poslovi onda je opravdano,iskreno se nadam da jesu.Dole na jugu nista novo ko i obicno.Ajd pa zdravo.
Ja probao da dodjem do nekog posla ovde dole al opet corak,coveku treba vozac al ceka da se javi pravi kandidat.U petak nije bilo nikakvih uslova tj.bilo bi pozeljno da sam radio na pravcu gde on radi,danas je to uslov bez kog nema posla.Kako danas potencijalnog poslodavca ubediti da se poso moze odraditi bez obzira na to sto konkretno tu zemlju mislim na Tursku nisam radio?
Comment