..neeee pozvan si i ti sniper..ja cele nedelje sviram k....ovi moji sefovi u firmi mi dali neke slobodne dane ali kao na civiluku sam bio cele nedelje te mi kazu radis te zovu pa kao ipak ne radis..od ponedeljka me ocekuje opet gas u patos...kakvo je stanje kod vas momci.???
moji su predprosle nedelje primili dvojicu..dal ce jos da primaju ne znam ako sta cujem obavesticu vas forumase...video sam u nekim od tvojih postova ne hvalis bas firmu joker trans vidim mu dva mana parkirana kod ade ciganlije mislio sam zvati da pitam ima li posla za spediciju al sobzirom da ne hvalis firmu ko zna .....
Druze moj, ja bih te molio da me poslusas....bezi od njega ko djavo od krsta.Veruj mi na rec.
Taj covek nije sasvim svoj.Ja necu da ga ocrnim, nit' mi je to namera....ali taj covek ima velikih psihickih problema.
On vec duze vreme ne moze da nadje vozaca....sem kad naleti na nekog ko ga ne zna.
Izgubio je majcin stan, a ovaj drugi u kom je sa porodicom takodje prodaje.Sve je rasprodao.Do guse je u problemima.Imao je dva kredita koja je vracao i ocekivao je treci od 9000e.Ne znam da li ga je dobio.
Da li se kocka ili sta vec....ko zna na koji nacin gubi pare.....Meni je ostao duzan 400e.
hvala ti sniper na stvarno korsimoj informaciji..nije mi toliko o glavu radim trenutno u dijamantu i to je posao sta da ti kazem ko je radio tu distribuciju zna i gledam nesto kad bih usao u medjunarodnu zato i pratim oglase i raspitujem se gde sta ima
Comment