bice valjda bolje...drzi se i iskrsnuce neka kombinacija...ali opet koliko god da treba razmilsi i proceni koliko god budes mogao kakvo je stanje tu gde se upustas....ako cujem nesto ili za kod mene da treba jos ljudi ili bilo gde obavesti cu vas u temi trazim ili znam ko nudi posao...
pozdrav dijamant je raspisao konkurs u oktobru kada sam i ja konkurisao primljen sam u januaru...trazili su 10 vozaca a sada cu ti reci i zasto..naime njihovi raniji stariji vozaci koji su radili po par godina tu su negde mozda krajem leta pravili strajk zbog ne placenih subota i ne placanja prekovremenog sata..posto kako je kom dolazilo vreme da se obnavlja ugovor nisu im produzivali i ljudi su ostajali bez posla..tada je primljeno u novembru jedan deo ljudi drugi deo u januaru..sada su kazem ti dosla jos dvojica..na sajtu dijamanta idalje stoji konkurs za vozaca ali pise da je istekao 1.12.2011..sad ti ljdui sto su dobili otkaze su se izborili na to da imas sada slobodan dan..al dzaba njima to kad vise ne rade.
Dobro jutro svima, kako ste gospodo soferi?
Konvoj, lepa ova cifra, da li je sigurna? U zadnje vreme u nekim kontaktima sa ljudima cujem da i u Sociju lako mozete naici na odlicne ponude ali to posle uopste ne bude tako, kako te razumeh nema naziva firme samo email i tel.
Dobro jutro svima, kako ste gospodo soferi?
Konvoj, lepa ova cifra, da li je sigurna? U zadnje vreme u nekim kontaktima sa ljudima cujem da i u Sociju lako mozete naici na odlicne ponude ali to posle uopste ne bude tako, kako te razumeh nema naziva firme samo email i tel.
nista neznam samo to,jasam konkuriso pa cu da vidim ako budu zvali
Dobro jutro,u gradjanskom oglasniku izasao oglas za soci u rusiji,vozaci,1800 plata,tri obroka,smestaj
Ujak mi je u Sociju.Pricao sam sa njim u vezi vozaca i stvar je sledeca....za vozace nema radnog vremena.Radi se kada te pozovu a zovu veoma cesto.Toliko cesto da imas problem i sa spavanjem.
Plata je 1500$.
udji na gradjanski oglasnik pise plata 1800,ali sam cuo bolju vest od vozaca sad kad sam bio u rusije,firma MAGNIT inace putinova firma koja ima oko 300-500 kamiona,snizila mnogo cenu prevoza kupuje u srbiji 50-100 kamiona,svi su MANOVI,inace vozac tu ima oko 1800e.u rusiji
Comment