Narode eve i mene da ne bude da me nema samo Vas gledam i Dora neka kaže, i neka ka kaže usput ko je nadležan za brisanje postova na "pražnjenju akumulatora" ako me išta nervira onda je obrisan post. Kolko se trudim da budem uštivan da ne laprdema da budem fin i onda se pojavi neko i "delete" al jbg
Ide boja k'o luda ali je most skoro gotov.
Intarder imamo problem....ovi iz LGBT hoce da prave paradu na mostu.Odusevljeni su bojom
Ove nase devojke im dale podrsku
Pa ove nase devojke su stvarno kur.e ...imaju kod nas fiksnu platu plus procenat od svakog odradjenog musterije i sada daju podrsku ovim LGBT-ovcima tako nam i treba...nista Sniper predlazem da prevarbamo most u staru boju
Sniper da nisi u petak bio tamo kod Dobonovaca sa belim Stralis-om....
Uzmeš beli luk na jug Srbije pa ga doneseš na kvantaš kao svaki pošten diler pa preprodaš i razliku strpaš sebi u đep
Sad ozbiljno, burazer ima neki fordov kombi ali ga je prerastao, koliko košta nešto malo veće a da je normalan za održavanje i šta ima od toga uopšte. Znači dizel ili benzin (ako to ima uopšte) ali stariji motori, bez komonreila i ostalih šljazvrca koje otežaaju život kad se popravlja.
Doblo onaj povećan ili tako nešto.
Ti Dora gledaj oglase ako vi je varijanta prostije i starije onda ti je to Iveco,WV pritom mislim na klasičnog dizela boš pumpa i to je to nema mnogo struje prosto i jednostavno
Comment