Vozač A kategorije ili sa položenim PSP,sa ili bez svog skutera,potreban servisu za dostavu hrane na Zvezdari.Na razgovor doći lično u ul.Krfska 28 radnim danima od 12-19h
- srednja stručna sprema u bilo kom zanimanju
- vozačka dozvola svih kategorija
- 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim
poslovima.
Radne biografije slati na adresu Jovana Mikića 18 Subotica
ili na e- mail:slavica.saulic@autokucaalfa.com
ili se javiti lično u vremenu od 08-16 časova
....evo male pomoci, firma Breza iz Svilajnca , trazi vozace slepera - kipera sa ili bez iskustva a pozeljnije je bez iskustva.Znaci, prednost zaista imaju vozaci bez iskustva, a jedino sto znam je da su stvarno maksimalno korektni u isplati zaradjenog novca tj.nema sanse da plata ne bude na vreme ili da se ne isplati zaradjeno.Iznos zarada po turi stvarno ne znam ali mozes ako hoces da radis tj.vozis i danju i nocu , to ti niko ne brani.Przvozi se najvise ugalj a u sezoni kamen iz Despotovca za potrebne destinacije po Srbiji.Telefone fiorme trenutno ne znam, ali potrazi ih na netu jer mislim da imaju svoj sajt.Pozovi ih i raspitaj se ako zelis da stices iskustvo ili imas zelju da radis i zaradis.Uzgred, imaju oko 50 kamiona i to uglavnom najvise iveco, par tegejaca i nekoliko aktrosa.Jos nesto , ako volis da , zaboravi na sve ovo sto sam ti napisao.
....evo male pomoci, firma Breza iz Svilajnca , trazi vozace slepera - kipera sa ili bez iskustva a pozeljnije je bez iskustva.Znaci, prednost zaista imaju vozaci bez iskustva, a jedino sto znam je da su stvarno maksimalno korektni u isplati zaradjenog novca tj.nema sanse da plata ne bude na vreme ili da se ne isplati zaradjeno.Iznos zarada po turi stvarno ne znam ali mozes ako hoces da radis tj.vozis i danju i nocu , to ti niko ne brani.Przvozi se najvise ugalj a u sezoni kamen iz Despotovca za potrebne destinacije po Srbiji.Telefone fiorme trenutno ne znam, ali potrazi ih na netu jer mislim da imaju svoj sajt.Pozovi ih i raspitaj se ako zelis da stices iskustvo ili imas zelju da radis i zaradis.Uzgred, imaju oko 50 kamiona i to uglavnom najvise iveco, par tegejaca i nekoliko aktrosa.Jos nesto , ako volis da , zaboravi na sve ovo sto sam ti napisao.
Hvala puno, kontaktiram ih u ponedeljak ujutru!!
Sto se pica tice, ako pijem to je bar 24h pre ili posle voznje tj dok vozim nikako ne pijem! Imam svoje granice a posao, bez obzira koji je, shvatam krajnje ozbiljno. Jos jednom hvala!
-SSS, prednost Saobraćajna smera
-poznavanje carinskih propisa poznavanje engeskog jezika
-poznavanje dokumentacije za transport
-neosuđivano lice niti pod istragom
-sa radnim navikama,
-prednost lica sa lokacije Novi Beograd, Zemun, Batajnica i okolina
Radno iskustvo predstavlja prednost
Radnu biografiju kandidat može dostaviti lično na adresu Dobrinjska 9.
Comment