Trazim ili znam ko nudi posao

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Intarder
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2011
    • 3586
    • Medakovic
    • Alfa Romeo

DVA radnika sa vozačkom dozvolom B ili C kategorije, potrebna u autoperionici, u Beogradu. Obezbeđen stan.

063/8831-841

Comment

• Intarder
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2011
      • 3586
      • Medakovic
      • Alfa Romeo

CURKUSU potrebni vozači C i E kategorije, mehaničari- teretni program, autoelektričar.

062/875-3708

Comment

• Intarder
        CBC Senator XXL
        • 25.11.2011
        • 3586
        • Medakovic
        • Alfa Romeo

VOZAČ- magacioner- razvoz, poznavabje grada, do 50. godina, potreban veleprodaji, zvati 8- 16 časova.

069/514-8411

Comment

• Intarder
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2011
          • 3586
          • Medakovic
          • Alfa Romeo

Chips Way d.o.o.

Vozač viljuškara

Broj izvršilaca: 2

Uslovi:
          • Srednja škola - III stepen (3 godine)
          • ispit za rad na viljuškaru
          • dokaz o stručnoj spremi
          • CV
          • naziv pozicije: viljuškarista za napajanje linije krompirom
          • kandidati treba da imaju položen ispit za rad na viljuškaru i da imaju osnovnu školu ili III stepen stručne spreme bez obzira na zanimanje
          • mesto rada: Čačak

Prijave slati na adresu:
          Chips Way d.o.o. Čačak
          Milutina Mandića bb
          32000 Čačak

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Rok za konkurisanje: 27.02.2013.

032/302-400
          032/367-600

Comment

• Intarder
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2011
            • 3586
            • Medakovic
            • Alfa Romeo

"SIMA TRANS" doo

Vozač autobusa

Broj izvršilaca - 2

Uslovi:

-Vozačka dozvola D - Obavezno
            -Radno iskustvo u zanimanju - Više od 1 godine

Rok važenja: 01.03.2013.

030 477 488

Comment

• TITO
              CBC Član
              • 25.03.2011
              • 62
              • Novi Sad
              • '88 Honda Prelude

Jel neko od Vas ikada radio kao vozac u cirkusu? I sta kazete za taj posao?

Comment

• driverxl
                CBC Senator XXL
                • 03.06.2011
                • 560
                • Srbija
                • karuce

......nemoj mi zameriti ali mi se cini da si postavio nepotrebno pitanje jer ako okruzenje u kome bitisemo i radimo nazovemo zaista pravim imenom, odgovor na tvoje pitanje se sam namece.

Comment

• Intarder
                  CBC Senator XXL
                  • 25.11.2011
                  • 3586
                  • Medakovic
                  • Alfa Romeo

Comment

• TITO
                    CBC Član
                    • 25.03.2011
                    • 62
                    • Novi Sad
                    • '88 Honda Prelude

Originally posted by Intarder View Post
                    CURKUSU potrebni vozači C i E kategorije, mehaničari- teretni program, autoelektričar.

062/875-3708
                    Originally posted by driverxl View Post
                    ......nemoj mi zameriti ali mi se cini da si postavio nepotrebno pitanje jer ako okruzenje u kome bitisemo i radimo nazovemo zaista pravim imenom, odgovor na tvoje pitanje se sam namece.
                    Drago mi je da ti je ovo zabavno i da nalazis za shodno da napravis od toga komediju ali moje pitanje je apsolutno na mestu. Ja trazim posao vec par godina i to ne samo kao vozac. Drago mi je zbog tebe ako si ti uspeo u tom poslu, ja nisam. Meni niko nema kamion, niko ne drzi firmu, nemam potrebno geografsko poreklo za pojedine firme(nisam Bosanac) i nemam staza u radnoj knjizici. Tako da bih voleo da mi neko javi ako ima iskustva sa ovim tipom posla. Meni nije problem da radim ni prljav ni tezak posao a ne sanjam ni da sednem za FH16 750 i krenem da radim. Samo zelim da imam posao, nadam se da to nije tako puno sto trazim jer para vise nema a racuni se gomilaju. Ako sam negde pogresio, neka me neko ispravi.

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Tito..kako vidim vasrksao si ali u pogresno vreme

Ne razumem zasto bi radio u cirkusu i sta nameravas da radis???
                      I jos nesto...za one za koje kazes da imaju kamione i da su gazde...obicno se ne nalaze na ovakvim mestima...(osim naseg Siere ).
                      Ne znam zasto ti smeta geografsko poreklo (ja sam Bosanac i to onaj zesci ...i to po svakom pitanju).
                      Ako me pitas za staz, reci cu ti da imam 38 godina i imam godinu radnog staza u knjizici.

Ajde da ostavimo sve ovo po strani i prijatelju moj da ti kazem iskreno da se klonis "cirkusa"...jer kako kaze Nesa..."jer ako okruzenje u kome bitisemo i radimo nazovemo zaista pravim imenom, odgovor na tvoje pitanje se samo namece".

Na ovom sajtu uvek mozes naci dosta svezih oglasa pa ce se nesto sasvim sigurno naci za tebe....kao sto se i za ostale naslo.

Upitaj se samo kako je Inatrderu koji mora svako vece po kisi, snegu, mrazu, vetru....da obilazi mostove...i to sve radi volonterski.

Sa srecom
                      You can run, but you can't hide.

Comment

• konvoj
                        CBC Veteran
                        • 02.02.2012
                        • 147
                        • novi sad

Pa jeste Intarderu je najteze a i tebi kad ga menjas na mostu

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Ma gledam sto manje da ga menjam....navikao one devojke...pa kada se popnu, ne znaju da sidju
                          You can run, but you can't hide.

Comment

• driverxl
                            CBC Senator XXL
                            • 03.06.2011
                            • 560
                            • Srbija
                            • karuce

.....pozdrav za sve a narocito za Vojovde od Medaka i naseg druga Konovoja .Tito , ja sam pokusao da se malo nasalim ali na jedan malo satirican nacin jer te zaista razumem u kakvoj si situaciji i zao mi je sto si ti to malkice drugacije shvatio.Iako mislim da nisam kriv zbog toga, izvinjavam ti se ako sam te bilo cime u svojoj najboljoj nameri povredio.Veruj mi ili mi ne veruj ali i ja sam u potpuno jednakoj, ma identicnoj situaciji kao i ti i to po svim tvojim navedenim osnovama tj.stavovima osim mozda po jednoj a to je sto si ti si puno mladji i na neki svoj dobar ili los nacin moras da razmisljas o buducnosti, a ja obzirom da sam nesto "malo" stariji, vise-manje razmisljam kako ce mi tek za 7-8 godina biti u penziji, naravno ako to tada bude postojalo. Uzgred, dacu sebi za pravo da kazem da nisi na pravi nacin upotrebio svoj mladalacki entuzijazam narocito godine u trazenju posla, jer ako vec trazis posao i imas kompjuter, posalji na sve znane i ne znane adrese svoj CV , potom isplaniraj da svaki dan licno obidjes sto vise firmi , pokucas im na vrata i ljubazno pitas za posao zato sto to nije sramota i time nista ne mozes da izgubis ali mozes mnogo da dobijes. Ako si sve to vec uradio pa izgubio volju, pokusaj ponovo, veruj u sebe, povrati samopouzdanje i ne odustaj ali zapamti da treba samo biti uporan narocito ako spadas u one ( kao sto si sam napisao) ne biraju posao, za takve ima posla svuda ako nema u transportu.Veruj, ali cini mi se da ti niko jos za dugo nece doci na vrata i ponuditi posao vec to moras da uradis sam, da budes uporan, uporan i samo uporan cak i onda kada umislis da od toga nema nista.Ima, uvek ima samo nemoj odustajati.Uzgred, sve sto si napisao je vec dobro poznato svima ali vajde od kukanja po internetu nema, nego se naoruzaj strpljenjem, naoruzaj se i notesom sa brojevima telefona i adresama firmi koje ovde postavljaju Sniper i Intarder i neka ti to svaki buduci radni dan ,bude licni volonterski posao sve dotle dok iza nekih vrta na koja ces licno pokucati, ne pronadjes posao za koji ces biti placen. Sve to zavisi samo od tebe a ne od nekog' drugog.Najiskrenije ti zelim da se malo potrudis i pronadjes posao ali i da potom sve nas ovde obradujes tom lepom vescu.

P.S. Tito, "mani" se cirkusa, tamo se ne vozi vec fizikalise i bez ponizavanja bilo koga ili bilo cijeg posla, dovoljan je vec ovaj cirkus i u transportu i svuda oko nas, pa zato nemoj porediti babe i zabe tj.posao vozaca u domacem i medjunarodnom transportu sa poslom vozaca u cirkusu.Izvini ali to uopste nije za poredjenje i iako to nije ponizavajuce, jeste porazavajuce, ako to uopste mozes da shvatis.Dovoljno je cirkusa, ima ga i previse.Ziv bio.

Comment

• TITO
                              CBC Član
                              • 25.03.2011
                              • 62
                              • Novi Sad
                              • '88 Honda Prelude

Time sam samo zeleo da napomenem da ne mogu da dobijem posao. Nemam svoj kamion, ne mogu da ga kupim, nemam nikoga ko drzi firmu ili radi u firmi, za zaposljavanje u Novom Sadu smeta sto NISAM Bosanac za pojedine firme jer je to potrebno za zaposljavanje(verovali ili ne), niti imam strane papire niti ih mogu dobiti. Takodje nemam 38 godina vec 23 pa kad se u firmu pojavim niko ni ne pomislja da mi da kamion ako u knjizici nemam vec 5 godina iskustva, i u tome je problem.
                              U cirkusu bih radio sta god se od mene trazi. Pozvacu danas da se raspitam kakva je situacija... nije bas da imam izbora.

P.S. driverxl izvinjenje prihvaceno, nisi ti kriv ja sam jer sam malo(vise) ne raspolozen zbog situacije u kojoj se nalazim. Vec sam svasta probao i izgubio i volju i sve. Naime, ja sam nasao posao vozaca u Kanadi(pre nego u Srbiji ) ali dok budu gotovi papiri mora od necega da se zivi a i ne mogu da odem bez para tamo. Takodje, ne zelim da me u mabasadi odbiju zbog nedostatka iskustva(kao sto sam skoro cuo za par slucajeva). Zovem ja firme ovde ali... valjda ce biti nesto, radim na tome.

Comment

• konvoj
                                CBC Veteran
                                • 02.02.2012
                                • 147
                                • novi sad

Dali mislis da ce ti u knjizici pisati dasi u cirkusu bio vozac?

Comment

Working...
                                X