Intarder i ja znamo da kazemo... "na mladjima sex ostaje"
Tu smo, tu smo...samo vas gledamo, ne brinite. Pomno pratimo sta se desava na cbc-u. Leto se priblizava kraju, tako da cemo vise vremena provoditi ovde.
A takodje i pozdravi za stare vukove Drivera i Doru
A naravno, pozdrav i za onog seronju, koji je non stop po Evropi...a najvise po parkinzima...sunce li mu zarko, sta li je tamo toliko zanimljivo
Gde si bre Siera, ne das se ni cuti, ni videti. Sta se desava covece kod tebe?
Izgleda vi ozenjeni, ne smete nigde da mrdnete...vezale vam te vase jaja u cvor
Red, rad i disciplina nema zezanja kontrola maximalno pooštrena, posle vaših pisanija dobio sam pratnju u kamionu i sad više nema zezanja, sve se prati cenzuriše itd
Pozdrav svima iz prostorija kompanije "Braca Dokolenovic"
Nema nas ovde u poslednje vreme ali razumite nas ...velika firma sa voznim parkom od preko 150 devojaka ....obaveze su velike, odrzavanje, podmazivanje istih itd ....plus fabrika za proizvodnju u Ritopeku...sve te silne obaveze pale na Snipera i mene, ali ne zalimo se nije to nista za nas.
...dobar dan svima koji se oglasavaju ovde.Koliko mogu da zakljucim, firma Dokolenovici je pandrknula odnossno likvidirana je zbog zenidbe oba vlasnika sa svojim osobljem.Jbg. Siera im je "zaprzio corbu" , preuzeo im je posao a onda sta drugo nego zenidba bivsih Dokolenovica, naravno ako je verovati Sieri.Ipak je Siera ozbiljan covek kome treba verovati.
Haaaaaaa ....vidis li ti to Sniper, Siera nikako da prezali Milku ....jbga zna devojka sta je dobro ...zato je i dosla da radi kod nas Brace Dokolenovic.
....pozdrav za moje drugare iz firme Dokolenovici D.O.O. Tek sada sam u dilemi sto se tice Siere Ovamo se kune da vam je pruzeo posao i da vas je pozenio, a u stvari izgleda da je situacija u potpuno suprotna.Sa druge strane cini se da ste vi na kolektivnom godisnjem obzirom da se nista oglasavali poprilino vremena ovde, a opste je poznata cinjenica da je vama marketing jaca strana jer vi vrlo ozbiljno "ulazete" u posao.
Comment