Mesto za druženje i razmenu mišljenja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Naravno da nije kao nekad....moze biti samo bolje
Evo devojaka za 2016. godinu...
Konstantno ova dvojica pokusavaju da unesu nemir u nase redove i stalno sire neke dezinformacije. Tesko da ce im to uspeti pored ovakvih devojcica.
A sto se tice firme "Siera i penzioneri"...cujemo da ste nedavno doziveli debakl sa devojkama, tako da vam konsolidacija ne gine ako zelite i dalje da ostanete u ovom poslu.
Iskreno, jeste da kompanija "Dokolenovici" i dalje ima problema sa radnom snagom...s' obzirom da radimo samo Intarder i ja (redovna kontrola i podmazivanje devojaka za predstojece nastupe), ali cemo se vec nekako izboriti sa tim...a najlakse sa konkurencijom...ako je uopste i imaYou can run, but you can't hide.
Comment
-
-
....koliko mi je Siera u poverenju dosapnuo iz jedne daleke zemlje, vasa nova firma Domalenovici ima nekih grdnih problema u vezi kako rece sa konekcijom, zatim sa inspekcijom pa je cak ucinilo mi se rekao i sa erekcijom , ali mu ja bez obzira sto je on ozbiljan i uvek dobro obavesten covek, nisam poverovao.
Comment
-
-
-
Eeee pa dobro veče drugarice i drugovi, vidim Ja ovde nekih pisanija ali evo i novih vesti, 'vako više neće moći vlast izgleda da je zabranila neku fantomsku firmu kako l ise zove Dokolenovići ili nešta slično. Žalio se ovaj narod nema mira od nekih bandita možda i prepoznajete koje na slici msm nisam ništa izmislio tako da...
Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Ja verujem, to su prave nopvine... Nije im nikad dosta zarade, satreše te devojke a ovamo kao vode računa... Sve je to privid za javnosta a iza kuisa samo izrabljivanje
Comment
-
Comment