a i ovo da kazemdva drugara iz Babusnice rade gore i prvo su vozili u dvojku sa nekim pa onda kad su videli kako-zasto onda su pceli sami vozati
Veliki točkovi
Collapse
X
-
evo ja cu ici za francusku za koji dan ali putnickim kombijem. pa ako je neko za neka se javi da mi pravi drustvo
a sto se tice slovenije netrazi se u sloveniji tako posao.
Juce sam dobio poziv iz LKV avgustina - austrija da idem da radim kod njih. I bogami uslovi nisu losi. Rekose mi da im treba 20 vozaca.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ja bi posao sa tobom alije problem najverovatnije viza?
a ako znas kako setrazi posao npr.slovenija ti kazi ato za austriju sam nacuo nesto mislim da se ide u madjarsku narazgovor da oni imaju svoje baze na putu,mozda nije to to.kazi nesto vise o tom poslu za koji imas ponudu da se mozda ubacimo i mi ako im treba vise vozaca
Comment
-
-
Za sloveniju:
Odes u restoran euro teka (mesto se zove bic), i svaki dan dolaze vozaci sa svih strana od 14-16h i tu se skupljaju gazde prevoznickih firmi. Tu se na licu mesta dogovaras sta i kako. Ako hoces da kontaktiras Euro tek da cu ti ja telefon od vlasnika posto sam ok sa covekom ali slabo placa (redovno ali mislim da daje 1400€).
Ako imas vazeci sengen mozes da dodjes samonom
Trenutno imam dve ponude:
Italija: Hladnjaca, obavezan rad 90 dana bez slobodnog dana, ne vozi se regula plata 4500€.
Austrija: Lkv vozi se sve,800€ kes+800€ na racun, obavezan rad 45 dana, svaki 6 slobodan.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
sengen obavezan!
bic - 30 km od novoga mesta prema ljubljani na samom autu putu!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Originally posted by adaevo ja cu ici za francusku za koji dan ali putnickim kombijem. pa ako je neko za neka se javi da mi pravi drustvo
a sto se tice slovenije netrazi se u sloveniji tako posao.
Juce sam dobio poziv iz LKV avgustina - austrija da idem da radim kod njih. I bogami uslovi nisu losi. Rekose mi da im treba 20 vozaca.Duh koji vozi........
Comment
-
-
sta meni nije jasno. obojica ste zaposleni kao vozaci u firmama. sve sto vam je potrebno da iz firme uzmete potvrdu da ste u stalnom radnom odnosu i da ste prijavljeni kao vozaci i sa tim papirom odete po madjarsku vizu!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Ha,ja nisam zaposljen u firmu.to sto sam radio radio sam privatno i to na kiper kamionu,iz tog razloga neznam puno o sleperima pa mi je zato pozelno da saznam nesto vise o tome,a naravno tu ste vi koji imate vise iskustva tj.ko vec vozi.
Pa zato ako neko vozi na relaciji oko pirota javni te se posao bih da vidim kako je,i naucio nesto vise.........
Comment
-
-
mandrix. meni nije nesto jasno. radis u neltu kao vozac i hoces da menjas posao.???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment