Transportne firme - Pozitivna lista

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ac1d
    CBC Veteran
    • 22.02.2008
    • 124
    • Velika Plana

O tome upravo i pričam. Ja recimo, volim da radim dotovare i veliki broj prevoznika koje ja "punim" rade isključivo dotovare. Mislim da se takva specijalizacija isplati naročito sa manjim vozilima i to sa zemljama gde ti ne trebaju posebne dozvole. Naravno niko ne može da ti garantuje povratnu turu, ja čak pričam svojim prevoznicima da se nikada ne vezuju samo za jednu špediciju (makar bila i moja) već da imaju što više izvora, a samim tim i mogućnost da biraju utovare.

@ada

Ako imaš svoju auto prikolicu, javni se molim te na pp, voleo bih da čujem još o tome šta radiš, jer povremeno imam potrebe za takvim transportom.
    "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

• ALFA22
      CBC Član
      • 12.11.2009
      • 69
      • sbija

Re: Transportne firme - Pozitivna lista

dobro veče drage kolege,moram prokomentarisati da sam radio u kid trans-u,moram reći da je to najbolja firma do sada u kojoj sam radio,extra su,plata redovna fiksna+procenat,sto je retko kod kogamsve pohvale za tu firmu i gazdu (vlasta katanić)

Comment

• putnik
        CBC Veteran
        • 06.03.2010
        • 112
        • leskovac

Da dam i ja komentar na ovu temu.Iz svog skromnog iskustva pohvalio bih dve firme,prva "EOL"iz Leskovca sad ne rade vlasnik se nije najbolje snaso u ovom poslu inace postenjacina do koske (valjda se zato nije ni snaso).Druga je "BOSAKO" iz Beograda radi Nemacku,Izuzetno korektan i sto se samog posla tice profesionalan covek barem sam ja tako doziveo(e tu se ja nisam najbolje snasao,pa sam ostao kratkih rukava.)

Comment

• gogaiana
          CBC Početnik
          • 01.08.2010
          • 7
          • Beograd

Svi su privatnici skoro isti i svi oni traze vozace ali kad konkurises niko nista i onda mu netreba

Comment

• gogaiana
            CBC Početnik
            • 01.08.2010
            • 7
            • Beograd

Re:

Originally posted by Transporter
            Pa ako cemo tako u Kanadi moze ne duplo nego puno vise od toga da se uzme,ali necemo ici bas iz krajnosti u krajnost !

Npr. Slovenac u mojoj firmi u Sloveniji koji je vozac kao i ja ima fixnu platu 1800e i jos plus na to i zali se, a ja imam fix 275e + jos na prekovremene sate i dnevnice ali daleko od njegove startne svakako , pa sta ja onda da radim? Da se samoubijem mozda kez
            E sta bih ja radio da imam 1800e platu nego nemogu nikako da nadjem posao

Comment

• gogaiana
              CBC Početnik
              • 01.08.2010
              • 7
              • Beograd

Re:

Originally posted by ada
              slazem se sa tobom. ali 4500€ mesecno je 4500€
              E ja bih vrlo rado radio non stop za 4500e i vozio bilo gde

Comment

• gogaiana
                CBC Početnik
                • 01.08.2010
                • 7
                • Beograd

Imam malo dete od 2 godine a nikako da nadjem neki dobar posao,svi traze radnike ali gde god da sam konkurisao samo mi jave da im netreba.Inace imam B,C i E kategorije i vrlo rado bih vozio samo ako je gazda korektan.Molio bih sve kolege ako znaju nekoga kome treba vozac da mi jave.Pozdrav svima Goran

Comment

• gogaiana
                  CBC Početnik
                  • 01.08.2010
                  • 7
                  • Beograd

Originally posted by gogaiana
                  Imam malo dete od 2 godine a nikako da nadjem neki dobar posao,svi traze radnike ali gde god da sam konkurisao samo mi jave da im netreba.Inace imam B,C i E kategorije i vrlo rado bih vozio samo ako je gazda korektan.Molio bih sve kolege ako znaju nekoga kome treba vozac da mi jave.Pozdrav svima Goran
                  Inace moj mail je gogaiana@gmail.com Tel:0644102990

Comment

• sreckoma
                    CBC Početnik
                    • 16.10.2010
                    • 2
                    • raska

sve je to lepo sto vi pricate ali mene zanima samo jedno koje firme u sloveniji primaju vozace sa manjim iskustvom voleo bih da navedete nazive firmi

Comment

• ljuki
                      CBC Početnik
                      • 27.01.2011
                      • 1
                      • Bačka Topola

Dobar dan kolege!
                      Procitao sam Vaše komentare i sve je to lepo, ali ja jos nisam naišao na firmu koja mi je uzela podatke i kasnije me pozvala na posao! Trenutno radim kao vozač u udvojenoj posadi u firmi "ZALIV" iz Crvenke već godinu dana (po potrebi)... obećavali su mi u startu i prvi slobodan kamion, i sve živo, ali kad god bi se pojavio slobodan kamion, dobio bi ga neko ko je skoro upao (daleko posle mene), i sve neke veze i vezice! Tako da, ako nemate negde vezu, možete biti perfektan vozač i radnik, ništa Vam ne vredi! U ovoj firmi vozači na hladnjačama imaju 10% od ture kad idu sami, a udvojeno 7,5%, s tim što mi koji radimo samo udvojeno i nismo prijavljeni u firmi imamo samo 5%! Šta da Vam drugo kažem nego KATASTROFA! I onda neko postavi pitanje zašto ovaj kreten radi za 5%? Pa ja imam 40 godina, imam troje dece, malu bebu od 5 meseci, a niko ne radi.... šta sada? Svi oni dobro znaju za naše situacije i to izuzetno dobro koriste! AKo neko od Vas zna firmu gde su iole gazde korektne, neka se javi, Molim Vas! Unapred zahvalan!
                      Zoran 060/6209971

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

e pa za to smo mi krivi....nismo slozni
                        You can run, but you can't hide.

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Odg: Transportne firme - Pozitivna lista

Evo da malo probudimo ovu temu... posto sam nedavno pisao o firmi "Braca Crnomarkovic".Za njih se moze reci da su korektni, a takodje ko zeli da radi u ovoj firmi bilo bi najbolje otici tamo direktno pa o svemu porazgovarati.

Kamioni su skoro novi, plata je redovna i posla ima non-stop.

Comment

• qicha77
                            CBC Član
                            • 21.09.2010
                            • 36
                            • Australia,Sydney
                            • Scania,Mercedes Benz

Kazes RUMA TRANS..??? Ja sam iz Rume i dobro poznajem i firmu i vlasnika Dusana Borovicu... NE DOVODI U ZABLUDU KOLEGE VOZACE!!!
                            Originally posted by ac1d View Post
                            Prevoznike obično prati glas da su najveći prevaranti (pored pumpaša), razne mahinacije, otkazivanje u pola ture, kašnjenja na utovare... svakog dana radim sa gomilom transportera i imam jako lepa iskustva sa sledećim firmama:

-Teodosić Šped d.o.o.- Valjevo- Pravi profesionalci, sa njima sam "odradio" više od 10 tura bez ikakvog problema. Vozila šleperi i prikoličari.
                            -Uzor d.o.o.- Pranjani- Sjajan prevoznik, specijalista za zbirne utovare u Nemačkoj i Austriji. Vozila solaši 3t i par Sprintera
                            -Nim Šped d.o.o.- Čačak- Više nego korektan prevoznik, specijalisti za Španiju, Francusku i jug Nemačke. Vozila šleperi i hladnjače
                            -Ruma trans d.o.o.- Ruma- Odličan prevoznik, posle gomile tura sa njima nikad problema. Specijalisti za Sloveniju, Italiju i Istočnu Nemačku. Vozila šleperi+ par mega trailera.

Pošto se ovim poslom bavim svakog dana (celog dana) u kontaktu sam sa velikim brojem prevoznika, ali ovo su ljudi koje najradije zovem i sa kojima najradije radim upravo zbog korektnosti, poznavanja posla i profesionalnog pristupa.
                            Pare ljude kvare!!! Ali,lece zivce..))

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Evo da pohvalim firmu u kojoj radim, a to je "Transprom".
                              Plata na vreme, kamioni skoro novi (euro 5), velike akontacije, obavezna prijava.
                              Gazda veoma cesto i pocasti vozace (15-30e)
                              Nema nikakvih odbijanja ( gorivo i sl.) i sve zaista stima kako treba.

Jednom reci-odlicno.

Comment

Working...
                              X