Polaganje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rekkakuski
    CBC Početnik
    • 19.07.2008
    • 5
    • Finland

Zdravo
    :-) to su sve sitne stvari a sra kazete kad za standardni 10metras kamion zakacite 13-13,7m poluprikolicu-prikolicu pa sa citavom duzinom od 25,25 metara :-), to na polaganju i isto tako u prevoznickome zivotu :-)
    Pöz.

Comment

• DareSWE
      CBC Član
      • 10.05.2008
      • 14
      • bgd

Pozdrav komsiji
      Prva kombinacija je ovde po Swe ko dobar dan na putevima bas se dosta vozi tako...a druga varijanta je malo redja....takvnih kombinacija nema odnosno retko kada se nalaze na putevima juga EU....

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

@DareSWE

Nije retko nego ih uopste nema jer ne smeju zbog duzine u EU da voze.U stvari moze ali samo ako imaju specijalne dozvole ali te dozvole se ne dobijaju lako.

Comment

• DareSWE
          CBC Član
          • 10.05.2008
          • 14
          • bgd

Cao!
          Kao sto sam rekao u skandinaviji (Dk.Swe.Fin.No)sve drzave osim Norveske su u EU... jako je puno ovakvih kombinacija vozila...bez nekih posebnih dozvola koje se odnose na duzinu 25.25m za ostatak evrope sam rekao da se retko srecu na putu i uglavnom su na putu za skandinaviju...
          Pozdrav!

Comment

• Rekkakuski
            CBC Početnik
            • 19.07.2008
            • 5
            • Finland

Pöz mä ni ovde nisu ceste poluprikolica+prikolica, retko se vidjaju al akd ih vidim ja se prosto obradujem :-) retke su jer nisu prakticne, uzimaju puno prostora u skretanju i teske su za rikverc, tako da i oni koji ih koriste to je samo na duge i direktne linije :-), sta ti dare radis? vizis li ovakve ili? :-)
            Pöz!

Comment

• Armageddon ///M
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2008
              • 447
              • SRB
              • Ne

Ajoj. Poznato vam je da treba da krenem sa casovima voznje. Ali jos ne mogu da se odlucim da li odma' da krenem na C ili B, pa kasnije C... Jel puno teze polaganje za C nego za B? Najvise me nervira to sto cu morati da ucim 2x vise (mehanika itd...) Izgubio sam se skroz
              Ambitious but rubbish.
              http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• DareSWE
                CBC Član
                • 10.05.2008
                • 14
                • bgd

Pozdrav!
                Radim kao vozac u posti...imamo seme svake nedelje sta se i gde vozi....vozim i solo kamion i kamion+ prikolica....ti bavis li se soferajem ili??

Comment

• Milorad90
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2007
                  • 975
                  • Beograd

@ Armagedon

Ma pocinji odma za C,ja sam odmah krenuo za C da ne razmisljam posle,bolje odradi to sto pre i da ne razmisljas kad ce da te uhvati novi zakon za polaganje,mada jos ga nisu ni doneli.

Comment

• Armageddon ///M
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2008
                    • 447
                    • SRB
                    • Ne

U pravu si, bolje da zavrsim sve odma', nego posle da se mucim sa ovim novim zakonom
                    Ambitious but rubbish.
                    http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• Rekkakuski
                      CBC Početnik
                      • 19.07.2008
                      • 5
                      • Finland

Originally posted by DareSWE
                      Pozdrav!
                      Radim kao vozac u posti...imamo seme svake nedelje sta se i gde vozi....vozim i solo kamion i kamion+ prikolica....ti bavis li se soferajem ili??
                      Da bavim se soferiranjem vozim prikolicara :-) slicnoga ovome na prvoj slici sto nije cerada nego zatvoreni zidovi :-) :-)
                      kolike su tu plate po satu? i jel kriza za sofere? ovde se uvek trazi sofera,
                      Pöz.

Comment

• DareSWE
                        CBC Član
                        • 10.05.2008
                        • 14
                        • bgd

Pa plate se krecu oko 22 000 sek bez dodataka ...posla u principu ima uvek...zavisi sta covek oce da vozi i sta mu vise odgovara....

Comment

• nemkebg
                          CBC Senator XXL
                          • 25.05.2008
                          • 337
                          • Beograd, Novi Sad

poz svima. nisam znao da ima i kamiona ovde na forumu? e ja sam pre nekih mesec ipo polozio za c, sve iz prve, i naravno odmah upisao za e, cena 5000 + 3500 za prakticni test s obzirom da testova nema. i pre 3 dana imao polaganje i..... pao na polukruznom okretanju. ali mi se cini da mi je policajac pritusnuo kvacilo pa mi zeta sa cuvenom traktorskom prikolicom malo pobegla, jer ni na jednom okretanju pre polaganja nisam bio ni blizu ivicnjaka, al jbg... i da i za c mora garaza da se radi ali mozes da biras koju. jel neka firma trazi vozace?
                          Toyota je mozak
                          Aston Martin je lice
                          Kadilak je stomak
                          Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• Milorad90
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2007
                            • 975
                            • Beograd

Koliko godina imas?znaci nista ti se ne trazi za E,samo da imas C polozeno.

Comment

• nemkebg
                              CBC Senator XXL
                              • 25.05.2008
                              • 337
                              • Beograd, Novi Sad

Originally posted by Milorad90
                              Koliko godina imas?znaci nista ti se ne trazi za E,samo da imas C polozeno.
                              za 2 nedelje 23. pa da. treba ti fotokopija vozacke dozvole sa overenom c kategorijom lekarsko uverenje al to dobijes kad vadis za c samo ti naprave duplikat, kopija licne karte pare i to je to.

"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
                              Toyota je mozak
                              Aston Martin je lice
                              Kadilak je stomak
                              Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• Rekkakuski
                                CBC Početnik
                                • 19.07.2008
                                • 5
                                • Finland

A zar ne treba iskustvo na kamionu od 12t pa navise? ovde kod nas(Finskoj) treba da se poseduje iskustva najmanje 3 meseca na 12otoncu ili tezem, i da bude svakodnevno a ne na prekide. ili moze da se dobije bez iskustva ako se ide u skolu za vozace :-)

Comment

Working...
                                X