Polaganje
Collapse
X
-
Cao!
Kao sto sam rekao u skandinaviji (Dk.Swe.Fin.No)sve drzave osim Norveske su u EU... jako je puno ovakvih kombinacija vozila...bez nekih posebnih dozvola koje se odnose na duzinu 25.25m za ostatak evrope sam rekao da se retko srecu na putu i uglavnom su na putu za skandinaviju...
Pozdrav!
Comment
-
-
Pöz mä ni ovde nisu ceste poluprikolica+prikolica, retko se vidjaju al akd ih vidim ja se prosto obradujem :-) retke su jer nisu prakticne, uzimaju puno prostora u skretanju i teske su za rikverc, tako da i oni koji ih koriste to je samo na duge i direktne linije :-), sta ti dare radis? vizis li ovakve ili? :-)
Pöz!
Comment
-
-
Originally posted by DareSWEPozdrav!
Radim kao vozac u posti...imamo seme svake nedelje sta se i gde vozi....vozim i solo kamion i kamion+ prikolica....ti bavis li se soferajem ili??
kolike su tu plate po satu? i jel kriza za sofere? ovde se uvek trazi sofera,
Pöz.
Comment
-
-
poz svima. nisam znao da ima i kamiona ovde na forumu? e ja sam pre nekih mesec ipo polozio za c, sve iz prve, i naravno odmah upisao za e, cena 5000 + 3500 za prakticni test s obzirom da testova nema. i pre 3 dana imao polaganje i..... pao na polukruznom okretanju. ali mi se cini da mi je policajac pritusnuo kvacilo pa mi zeta sa cuvenom traktorskom prikolicom malo pobegla, jer ni na jednom okretanju pre polaganja nisam bio ni blizu ivicnjaka, al jbg... i da i za c mora garaza da se radi ali mozes da biras koju. jel neka firma trazi vozace?Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90Koliko godina imas?znaci nista ti se ne trazi za E,samo da imas C polozeno.
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment
-
Comment