Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Igrao sam ja tu igricu samo bez ovog haulin na kraju ali valjda je to to, medjutim igrao sam i king of the road po meni mngo zanimljivija, jel ima mozda jos neka igrica slicne tematike...
Pozz, ja sam Dusan iz SD-a i od uvek sam gajio simpatije prema velikim drumskim krstaricama.Sto se tice ovih igrica PEDAL TO THE METAL sam cepao jedno pola godine i zaradio sam bez sifri i ostalih pomagala oko 1200000 dolara (mozda neki dolar gore-dole).Inace posle sam malo igrao i Haulin, po meni je igrica odradjena super.Sad ne igram,nema se vremena a i malo me smorilo da vam pravo kazem. POZDRAV
Pa i mene je jedno vreme smorila,medjutim sad sam skinuo neke kamione i neku mapu pa mi je mnogo zanimljivilje ima sta da se vozi.Skoro sve americke kamione sam izbacio i ubacio sam evropske i vozim mapu nemacke i poljse.
Skinuo sam sa neta fajl od oko 97mb i samo ga instaliras nema nikakvog smaranja znaci obicna instalacija,mapa je oko 60mb,samo me nervira sto nekad zakuca igica i sam ti izadje iz igre.Od kamiona imas bukvalno sve,actrosa,mana tga,mana f2000,iveca stralisa,iveca eurotech,volvo,scania ma bukvalno sve.
Nije lose uradjeno samo to sto hoce da izbaci iz igre to sve kvari.
Strpi se jos malo ce izaci Euro truck simulator,evropska mapa i kamioni.
Homepage for SCS Software’s corporate webpage, presenting an overview of the company’s statistics, projects, and testimonials from our customers and staff.
Vetj sam poceo da skidam sa net-a mapu i kamione.Reci mi u vezi ovih kamiona, skidas ih tako sto ides na onu ikonicu gde pise velikim slivima RAR???Ovo je dodatak za HAULIN???
Skinuo ja sa net-a ono, zamisli skidao je od 17:30 do 01:10, tako nesto.Jbmlga sta je, tako sam skidao ja mislim. Bitno je da sutra mogu da instaliram ovo pa ti javljam utiske i radi li uoopste (skidao sam kod komshije na racunaru jer ima ADSL sa vecim protokom), kod mene sve sam probao ali ne vredi. Pozz i hvala jos jednom.
Comment