Ma i meni je tako sporo skidalo ko dial up da imam,do njih je nesto u pitanju cim to ide tako sporo.
18 Wheels of steel haulin i Euro Truck simulator
Collapse
X
-
Instalirao ja danas sve ono, pokrenuo i odusevio se. Stvarno je super uradjeno, mogao je malo lepsi enterijer na MAN-u tegejcu ali ne mari (F2000 odgovara), RENAULT je super odradjen ali nista se ne pomera, cak ni volan ali da ne sitnicarim sad
. Hvala za pomotj oko linkova i na informacijama itd itd....Kao sto si i rekao, ponekad hoce da izadje iz igrice ili da zablokira ali nema veze...
.
POZDRAVPOZURI POLAKO!!!
Comment
-
-
Au, sta sve nisam igrao od 18 Wheels-a. Igrao sam mislim sve, pedal to the metal, long haul, haulin, convoy wheels of steel across america itd. Convoy mi se svidja grafika ali nervira me jer ne mogu da da se pomeraju kazaljke sa kamerom iznutra. U jednoj ne secam se sad kojoj imao sam milione i dvadesetak vozaca to me je vise smorilo ne od voznje nego od para nisam znao sta cu od njih. Kad sam video da mogu da se skidaju sa neta odusevio sam se ali nisam uspeo da nadjem cd i skinem sa neta kad ono baguje. Skinuo sam neke za pedal to the metal ali mi se ne svidja kakva je upravljivost.
Comment
-
-
@Bojan1212: Meni nije jasno kako i sta treba da odradis da bi imao svoje vozace, ja sam se ubio vozeci u Pedal to the Metal i zaradio sam 1200000 dolara i nikako nisam mogao da provalim kako da uzmem jos vozaca da rade za mene, kamione znam da kupujem i da ih menjam ali vozace ne.
PozdravPOZURI POLAKO!!!
Comment
-
Comment