Hvala Rumpi,sta ima kod tebe novo imali nekog posla...
trebao sam 20 da pocnem da radim za neku Italijansku firmu,ali na litvanske papire,javili mi da je gotova dozvola,medjutim izgleda da je doslo da zastoja,tako da cu sad da pokusam sa ovom Slovackom,o kojoj se pisalo,2 februara je razgovor za kandidate u NS,kod tebe,radi li se nest
Za sada nista ozbiljno sedim ispred kompa i postavljam ovde neke poslove sto nadjem,bilo je nekih ponuda ali uvek isto mozes da vozis ali za pare da se ceka po dva tri meseca ako i tada bude,tako da cekam da prodje ova zima pa ce valjda da bude nesto.
Pozdrav,idem za par dana na razgovor u N.Sad upravo o tom poslu u Slovackoj.Zanima me posle koliko vremena se dolazi kuci i da li mozes odustati od posla posle par meseci,ukoliko recimo ne odgovaraju uslovi? Molim te da mi kazes sve sto znas o poslu,mozemo se i cuti ukoliko mi ostavis neki kontakt.Hvala Bojan
Kada uzmes kamion u Kosicama ides na put najmanje 4 do 5 nedelja ali uglavnom bi trebalo vise da budes na putu 3-4 meseca vozi se samo EU i kada obavis sve ture vracas se u Kosice i ostavljas kamion u firmi i 6-7 dana si kuci pa sve tako u krug.
I ja bi trebao u cetvrtak na taj razgovor,e sad ono sto mi je receno je da nakon razgovora sa direktorom,nakon para dana on dostavi spisak ljudi,koji zadovoljavaju kriterijume,i oni ulaze u proces sredjivanja papira,koji traje oko 3 meseca,i kosta oko 350 eura,ali mi nije receno kada i kome se to uplacuje,i da,ako neko zeli sam da izvadi taho karticu,ceo postupak moze da se skrati za 3 nedelje,ako neko zna jos nesto..
I ja bi trebao u cetvrtak na taj razgovor,e sad ono sto mi je receno je da nakon razgovora sa direktorom,nakon para dana on dostavi spisak ljudi,koji zadovoljavaju kriterijume,i oni ulaze u proces sredjivanja papira,koji traje oko 3 meseca,i kosta oko 350 eura,ali mi nije receno kada i kome se to uplacuje,i da,ako neko zeli sam da izvadi taho karticu,ceo postupak moze da se skrati za 3 nedelje,ako neko zna jos nesto..
Cek, cek....za sta vi dajete 350e?
To vam je receno tako da morate da date 350e?
Cek, cek....za sta vi dajete 350e?
To vam je receno tako da morate da date 350e?
E ovako,oko 350 eura izadju svi troskovi,prevodi i ostalo,ne daje se nikom novac nego putem uplatnica se uplacuje,zatim 2 puta se ide u Slovacku,tamo se radi sida test,droga test,to je o trosku firme..
Comment